Борисов: Учудвам се, че Денков и земеделският министър не се срещат с протестиращите! Умолявам ги да го сторят

Борисов: Учудвам се, че Денков и земеделският министър не се срещат с протестиращите! Умолявам ги да го сторят
A A+ A++ A

Умолявам ги, след като сме натиснали копчетата да станат министри, да се срещнат с хората и да решат проблемите. Ако има законодателна нужда, ние сме насреща. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Всичко се решава с диалог, в интерес на бранша, на индустрията. Все още не съм чул икономическия министър, търговските аташета какво правят. Това е огромен апарат, който стои и чака НС да вземе решение. Всичко, което е станало положително и добро е станало с диалог. Между индустрия, производители. Има доза истина в това, което казва и Денков, добави лидерът на ГЕРБ.

Учудвам се, че и премиерът и министърът на земеделието продължават да не се срещат с протестиращите. София е свикнала, с месеци стоеше затворен Орлов мост. Некоалиционните ни партньори не са свикнали с това, отбеляза Борисов.

Относно кандидатът на ГЕРБ за кмет на София, партийният лидер коментира: "Когато решим ще направим предсатвяне в централната на партията и ще обявим кандидата си за кмет". По думите му все още няма готов текст за коалиционно споразумение между ГЕРБ и "Продължаваме промяната - Демократична България".

#Бойко Борисов #земеделци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Земеделие
Последно от Земеделие

Всички новини от Земеделие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници