Филип Киркоров разпродава имотите си в Равда, вдига скандали

Филип Киркоров разпродава имотите си в Равда, вдига скандали
A A+ A++ A

Преди дни голямо руско издание разкри, че популярността на Филип Киркоров в "историческата му родина" България е почти нулева. Авторът на статията се позовава на пост на най-известната руска влогърка у нас Варя Давидова. Младата жена, която от няколко години живее в България, твърди, че всенародната любов, която си приписва самата поп звезда в нашата страна, е силно преувеличена. "Приказки под шипковия храст", поставя кръст на хвалбите на певеца руското издание.

Руският Майкъл Джексън често се позовава в медиите на българските си корени и подчертава, че се гордее с тях. Бившите му съотечественици, както уверява екссъпругът на Алла Пугачова, му отвръщали с взаимност. Казано с други думи, в България синът на арменеца от Варна Бедрос Крикорян, също певец, и на вече покойната московчанка, служител на съветската Концертна дирекция Лидия Лихачова, е едва ли не идол за българите и те буквално го носят на ръце.

"Нищо подобно", пише руското издание. Според тиктокърката Варя Давидова никой у нас не се интересува от 56-годишния изпълнител. Миналата година пред "България Днес" един от най-близките приятели на Киркоров в България - композиторът Кирил Икономов, съпруг на певицата Мая Нешкова, каза, че ще лобират пред президента Румен Радев руската мегазвезда да бъде награден с високо отличие навръх 55-ия си рожден ден. Към днешна дата са останали само благите намерения, а ордена никакъв го няма.

"Веднъж Филип Киркоров спомена в интервю, че е много популярен в България. Сред кого? Сред своите съседи? Лично аз нямам познати, които го слушат, познават творчеството му или, боже опази, го смятат за български певец. Много малко хора разбират за кого става въпрос, когато чуват фамилията му", разобличава мнимата слава на Киркоров у нас руската влогърка.

Варя Давидова разказва още, че за годините, в които живее в България, само веднъж са я попитали за песента на Киркоров "Примадона", както напълно сериозно нарича себе си екслюбимият на примадоната на руската естрада Пугачова. На всичкото отгоре събеседникът на младата тиктокърка го описал като "високия руски певец с изпъкналите очи". Руското издание предава дословно написаното от Давидова, че "хората в България са силно учудени, научавайки, че Киркоров се смята за българин".

"Тези, които са се сблъсквали с певеца на живо, са шокирани от неговото поведение. Брокерът от агенцията за недвижими имоти разказа, че продажбата на апартаментите на Филип Киркорова в Равда не е минала без скандали", твърди Давидова.

"Продал е уж нещо, но се съмнявам, че е могъл да изтъргува всичките си апартаменти, освен ако не ги е продал на безценица. Тук няма милионери. С него са се получили "нюанси". Имаше страшни скандали. Самият той отдавна не е идвал в Равда", преразказва в поста си споделеното от българския брокер руската тиктокърка, която на свой ред е цитирана от голямото руско издание.

Преди повече от 10 години руският топизпълнител успя да се сдобие с цели 12 апартамента в елитен затворен комплекс на първа линия в Равда. Луксозните недвижимости са оборудвани с няколко вида бани, сауна, открити и закрити басейни и най-важното - с "ледена стая", в която собствениците да се скрият от летния зной. "Отдавна исках да открия място, в което да се уединя. И го намерих на брега на Черно море, недалече от Слънчев бряг, където се провеждаше конкурсът "Златният Орфей" и където видях за първи път Алла Пугачова. С това място са свързани най-прекрасните ми любовни спомени и преживявания", довери Киркоров.

#Филип Киркоров #Равда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Имоти
Последно от Имоти

Всички новини от Имоти »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници