Десподов се сбогува с Лудогорец в Амстердам, преминава в гръцки гранд

Десподов се сбогува с Лудогорец в Амстердам, преминава в гръцки гранд
A A+ A++ A

Лудогорец гостува утре на Аякс в плейоф-реванш за влизане в групите на Лига Европа. И този двубой почти сигурно ще се окаже последен за звездата на тима Кирил Десподов. Капитанът на националния отбор на няколко пъти заяви, че настоява за трансфер в чужбина. Той бе искан от руските Краснодар и Сочи, които даваха 6 милиона евро за правата му, пише "Тема спорт".

Играчът обаче отказа да заиграе в тази страна. Вчера в Гърция отново се зашумя около името му. Не минава трансферен прозорец, в който Десподов да не е спряган за гранда Олимпиакос. Този път медиите пишат, че може да се стигне до положителна развръзка. В Хърватска пък се появиха информации, че сериозен интерес към него проявява Хайдук, но подобна сделка е много малко вероятна.

Бърнард Текпетей също е обект на интерес от доста чуждестранни клубове. Той също настояваше за трансфер, но в последните дни намекна, че може да остане и до зимата. Той и Десподов в момента са най-важните играчи на Лудогорец. И до раздяла с тях може да се стигне само при сериозни оферти.

Пазарът в големите западни първенства затваря на 1 септември, петък. В доста страни обаче продължава, включително и в Арабския свят. В Гърция сделки са позволени до 11 септември, докато у нас до 7-и. Така че има достатъчно време да се стигне до преминаване на Десподов в Олимпиакос.

Лудогорец трябва да се раздели и с играчи, които не попадат в плановете на треньорския щаб. Такива са десният бек Пипа, както и фланговият нападател Раи Насименто. До дни се очакват и техни трансфери.

#Кирил Десподов #"Лудогорец"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници