Зов за помощ: Анита Илиева от Ботевград се нуждаe от средства за животоспасяващи операции

Зов за помощ: Анита Илиева от Ботевград се нуждаe от средства за животоспасяващи операции

фейсбук

A A+ A++ A

Младата българка Анита Илиева се нуждае от множество скъпоструващи операции, за да оцелее. Преди няколко седмици жената пострада в жестока катастрофа, а докторите се борят да я спасят.

Ето какво разказаха родителите на Анита Илиева:

"Здравейте, мили добри хора, скъпи Дарители!

Днес ще ви разкажа за нашето прекрасно и слънчево момиче Анита Илиева.

С голяма болка в сърцето и със сълзи на очите изписвам тези редове към вас.

Болката в живота на всеки човек е различна, но когато става въпрос за единственото ти дете няма нито една дума, която да опише мъката, която изпълва живота ни ден след ден.

На 2-ри Август моето слънце в живота дъщеря ни Ани навърши 32 години, 8 дни по-късно замина на дългоочакваната си почивка. Никога не сме вярвали, че някой ще ни се обади и съобщи това, което чухме, но ето, че стана.

Пътувайки с приятелки на 10-ти Август, колата попада в "аква планинг", шофьорката на колата не успява да овладее ситуацията и се преобръща.

След поредица от нечовешки удари колата попада в канавка. Дъщеря ни, която се е намирала на задната седалка, освен всичко преживяно е излетяла през стъклото на колата, което е допринесло за редица нейни наранявания. Оказана й е първа помощ от един изключително добър човек, който е спрял да помогне, след което Ани е била приета в най-близката болница в град Перник.

Докторите установяват, че състоянието и трябва да бъде поето от специалисти и е транспортирана в УМБАЛ Пирогов, град София.

Приета е с вътрешен кръвоизлив. Извършена е операция за отстраняване на далака. Пострадал е бъбрекът, който за момента остава под наблюдение.

Ани е загубила много кръв, има счупвания в областта на таза, а десния й крак е бил изваден извън ябълката.

Налице са счупвания и наранявания на гръбначния стълб.

До момента освен тежката операция, която продължава над два часа, в областта на корема е извършена операция и на 2-ри шийчен прешлен, който е бил в критично състояние.

Предстоят да бъдат извършени още редица операции по възстановяването на гръбнака и таза.

За момента с помощта на всички роднини и приятели, които обичат нашето момиче успяхме да извървим пътя до тук.

Мили ,добри хора обръщаме се към вас за помощ, единствената мечта, която имаме в момента е дъщеря ни да се събуди, тъй като от 12-дни тя е в медикаментозна кома, поради критичното състояние в, което се намира.

Ани е нашият живот! Тя е смисълът да си отваряме очите всяка сутрин, нищо не е същото без нея.

Усмивката й озарява всяко място в, което влезе. Тя се бори всеки ден и ние сме сигурни в нея, а мечтите са ни толкова обикновени да се върне в живота ни такава каквато е била!

Молим Ви от сърце, помогнете ни да излекуваме детето си!

Благодарим Ви и бъдете здрави!

#помощ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници