„Форбс“ и Трайчо наградиха ИКЕА

„Форбс“ и Трайчо наградиха ИКЕА
Тео Мурадитис, управител на магазин ИКЕА в България, прие наградата от името на целия екип на ИКЕА и благодари на организаторите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ИКЕА България получи специален приз за „Инвестиция на годината“ на първите годишни бизнес награди на сп. „Форбс“ в България.

Наградата беше връчена от Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма, на тържествена церемония в хотел „Шератон“ снощи.

Тео Мурадитис, управител на магазин ИКЕА в България, прие наградата от името на целия екип на ИКЕА и благодари на организаторите.

Муратидис отбеляза, че „наградата е доказателство за това, че ИКЕА е реализирала в България успешно визията си да направи всеки ден по-добър за хората и ще продължи да работи за това. ИКЕА вярва в перспективите за развитие на българския пазар и ще продължи да инвестира не само в развитието на компанията, така и в усъвършенстването на продуктите и услугите“.

„Малките и средните предприятия са в основата на предприемачеството. Но всъщност и те, и големите фирми имат нужда от прозрачна и честна бизнес среда, от спазване на правилата, без удари под кръста и фаворизиране. Този път невинаги е лесен, но е правилният“, коментира на свой ред министър Трайков.

ИКЕА отвори първия си магазин в България през септември тази година. Общата инвестиция на компанията надвишава 50 милиона евро. Както вече беше обявено, ИКЕА очаква над 1.5 милиона посетители в магазина си през първата година.

#награда #България #„Форбс“ #Трайков #Трайчо Трайков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Търговия
Последно от Търговия

Всички новини от Търговия »