Удушена с колан по време на с*кс: Първата жертва на двойния убиец от Лозен

Удушена с колан по време на с*кс: Първата жертва на двойния убиец от Лозен

Pixabay

A A+ A++ A

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго момиче преди година, съобщава NOVA, позовавйки сена свои източници в разследването. Информацията ни беше потвърдена и от жители на Лозен.

Става дума за момиче, с което Чавдар Б. имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания.

Първоначално мъжът бил задържан за 72 часа. След това е освободен срещу подписка от съда, а прокуратурата не е обжалвала решението. В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи, а докато излязат, Чавдар Б. вече е заподозрян и за двойно убийство - на ученичка и млад мъж.

Пак според източници на NOVA от разследването 18-годишната жертва работила като продавачка в мол. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, задържан за двойното убийство. Какви точно са били взаимоотношенията им се установява, тъй като има данни, че той е плащал, за да правят секс. Имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити снимки със сексуално съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че двамата се скарали докато били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лв. Проверява се дали не са били употребили дрога и алкохол преди това.

34-годишният Чавдар признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хил. лв. на 27-годишния мъж. Обещал, че ще му ги върне, след като получи пратка наркотици от морето. Заподозреният за двойното убийство признали че е убил приятелката си и поискал още 15 хил. лв. от убития мъж, за да избяга в Русия. Той отказал и след скарване е прострелян смъртоносно.

Чавдар е добре познат на органите на реда. Преди година е задържан за смъртта на тогавашната си приятелка. Според хора от Лозен момичето починало по време на секс от свръхдоза наркотици. В материалите по делото е отбелязано, че мъжът сам извикал полицията, като казал, че по време на секс неволно е умъртвил жената, която била с поставена кучешка каишка.

Разследващите определят извършителя като патологичен лъжец, който сам признава, че се занимава с незаконна дейност и всякакви схеми за изкарване на лесни пари, в това число наркотици, сводничество и измами. Данните до момента сочат, че пистолетът, с който е убит 27-годишният мъж и 18-годишната ученичка, е законно притежаван, но не е негов. Той е на бащата на момичето - бивш полицай, който в момента работи в охранителна фирма. Заподозреният откраднал оръжието, съхранявано в нощно шкафче.

#двойно убийство #Лозен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници