Бизнесменът Борислав Енев бил жестоко убит

Бизнесменът Борислав Енев бил жестоко убит
48-годишният Борислав Енев бил намерен мъртъв малко след 16:00 часа в четвъртък, като върху него имало парчета разбито витражно стъкло. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Варненският бизнесмен Борислав Енев, чийто обезобразен труп беше открит в четвъртък в къща в квартал „Аксаково", е бил жестоко убит.

По тази версия работи Окръжната прокуратура във Варна, съобщи говорителят на държавното обвинение в морската столица Радослав Лазаров пред Дарик радио.

Около 16:06 часа в четвъртък на телефон 112 е бил подаден сигнал за мъж, пострадал от порязване на стъкло в къща на улица „Марциана" във Варна.

Когато медицински екипи пристигат на мястото, заварват кървава баня. 48-годишният Борислав Енев бил мъртъв, като върху него имало парчета разбито витражно стъкло. Лицето му било нарязано, а парчета от него са липсвали.

След продължилия до късно вечерта оглед и извършените процесуално-следствени действия разследващите стигат до извода, че бизнесменът е убит по особено мъчителен начин.

Тялото му е открито в стая на втория етаж от къщата, съобщи варненският сайт „Петел". Предполага се, че извършителят се е опитал да замаскира престъплението като битов инцидент.

На този етап от разследването прокурор Радослав Лазаров отказа да коментира дали има заподозрени. Аутопсията ще установи точно кога и как е настъпила смъртта.

„На база на извършените процесуални действия, събраните доказателства и данни, считаме, че на този етап се касае за убийство," каза окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Изградени са версии, по които се работи активно от снощи.

Борислав Енев е участвал в няколко фирми. В една от тях - „МА-БС Инвест" ООД, е бил съдружник със Славко Комитов, който го обвинява, че му е откраднал дяловете и го съди за 600 000 евро. Фирмата пък се разследва за данъчни престъпления.

#Борислав Енев #Варна #убийство #Окръжна прокуратура #Радослав Лазаров #Владимир Чавдаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници