Даниел Крейг: Не искам повече да съм агент 007

Даниел Крейг: Не искам повече да съм агент 007
Актьорът вече има договор за още две ленти като Джеймс Бонд. Следващата 24-та серия от популярната шпионска сага трябва да се появи по екраните през 2014 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Даниел Крейг, сподели, че отчаяно иска да се откъсне от образа на агент 007, но продуцентите не го пускат.


Британският актьор, който получи похвала дори от Ватикана за новия филм за Бонд, разкри, че не харесва ролята и с удоволствие би се отказал от нея, предаде БГНЕС, позовавайки се на британските медии.

44-годишният Крейг, който счупи рекорда в боксофиса с новия филм за Агент 007 „Скайфол" обяснил пред британски медии доста цветущо и дори нетипично за него причината да иска да се откаже от една от най-запомнящите се роли в живота му.

„Опитах се да се махна от тази каша, още когато се забърках в нея. Но не ме пуснаха и трябваше да се съглася да заснема още филми. Бизнесът си е бизнес", заяви Крейг.

Актьорът вече има договор за още две ленти като Джеймс Бонд. Следващата 24-та серия от популярната шпионска сага трябва да се появи по екраните през 2014 г.

Според информацията в британските медии, сценаристът Джон Лоугън вече е започнал работа над новата лента, но съжетът се пази в тайна. Предвижда се снимките да започнат след няколко месеца.

#актьор #Даниел Крейг #Агент 007 #Джеймс Бонд #„Скайфол"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »