Вашият портал към глобалния дневен и нощен живот: Domes Noruz Kassandra, петзвезден плажен курорт само за възрастни

Вашият портал към глобалния дневен и нощен живот: Domes Noruz Kassandra, петзвезден плажен курорт само за възрастни

Domesresorts.com

A A+ A++ A

Добре дошли в Domes Noruz Kassandra, където луксът и вълнението се сливат в зашеметяващата обстановка на полуостров Касандра, Халкидики. Независимо дали сте отдаден пътешественик или любител на партита, този курорт отговаря на всяко ваше желание, осигурявайки идеалното убежище за изследване на легендарната клубна сцена в района. Смятан за гръцката алтернатива на космополитни културни горещи точки като Миконос и Ибиса, Domes Noruz предлага изискана, но спокойна атмосфера, която безпроблемно съчетава класа и знаменитост.

Потопете се в свят на безкрайни възможности, докато се наслаждавате на топлите слънчеви лъчи и на най-добрите удоволствия в живота. Бляскавото крайбрежно местоположение служи като идеален фон за вашето необикновено пътуване. Отдайте се на възхитителната гръцка кухня, експертно изработени коктейли и прочути лаундж сесии, всички придружени от подбран плейлист с целуната от слънцето музика. Изживейте сливането на изкуство и мода, докато изследвате внимателно подбраните пространства, които предизвикват усещане за 24/7 празнуване преди нощта.

В Domes Noruz вярват в постигането на перфектния баланс между релаксация и вълнуващи преживявания. През деня се отпуснете и се насладете на прохладните събития, наслаждавайки се на спиращата дъха природа и прочутото гръцко гостоприемство. Когато слънцето залязва, всепризната парти сцена оживява, предлагайки незабравими нощи, които са чак до ранните сутрешни часове. Постигате перфектния баланс: можете да се потопите и в двата свята, създавайки спомени, които ще останат за цял живот.

Докато слънцето целува златните брегове, открийте Topos Beach от Apallou, оживен плажен бар ресторант, предназначен изключително за възрастни. Този оживен оазис на брега на морето подготвя сцената за незабравими моменти със своите оживени вибрации и фирмени коктейли. От момента, в който стъпите на окъпания от слънце пясък, ще бъдете обгърнати в свят на изтънченост и релакс.

Изберете Domes Noruz Kassandra за едно наистина необикновено изживяване.
Открийте перфектната комбинация от лукс, забавления и приключения, всичко това в сърцето на полуостров Касандра.

*Информация от партньор

#курорт #Гърция #почивка #МОРЕ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници