Големият месечен хороскоп за юли

Големият месечен хороскоп за юли

Рikist.com

A A+ A++ A

Овен

През юли представителите на зодия Овен ги очакват много пътешествия. Ако сте работили достатъчно усилено предишните месеци, тогава сега може да си позволите да се отпуснете в най-отдалечените кътчета на нашата планета. В същото време не забравяйте за личния си живот - вашата идея за почивка, ще бъде подкрепена от всички членове на семейството.

По това време също така, ще мислите много за работата, личния живот и приятелствата. Може би назрява конфликт с някой от вашите близки приятели. Направете всичко, за да предотвратите това, като обсъдите проблема навреме.

Любов и семейство

В семейството ви ще цари мир и спокойствие. Времето е благоприятно за обсъждане на въпроси, свързани с наследство, споделяне на финансовата отговорност и други проблеми. Благодарение на вашата дипломатичност ще успеете да подберете правилните думи, за да насочите събитията във ваша полза.

Необвързаните през юли не трябва да разчитат на съдбовни любовни срещи. Очакват ви романси, но само мимолетни. Затова не се привързвайте към хората, с които се запознавате в този момент. Възможно е обаче да има изключения от това правило. Ако внезапно видите човек, който изглежда идеален за вас, тогава вероятно е така. Слушайте вътрешния си глас и тогава успехът по въпросите на отношенията ви е гарантиран.

Работа и финанси

Ако сте от онези, които са свикнали да бъдат винаги лидери във всичко, тогава със сигурност ще успеете в бизнеса. Другите представители на знака трябва да бъдат търпеливи и постоянни - само в този случай, през този период, вашите финансови дела могат да бъдат увенчани с успех. Не се преуморявайте, но не бъдете и мързеливи. Трябва да намерите тази невидима линия, която ви позволява правилно да съвместявате работата и свободното време. Следвайте я, без да отстъпвате и тогава всичко в живота ви ще бъде хармонично.

Не изпреварвайте събитията, не показвайте успехите си пред семейството и приятелите, негативните емоции на някои от тях могат да нарушат всичките ви планове. Те сами ще видят вашия успех, а преди това не говорете за вашите постижения.

Здраве

Грижата за здравето трябва да излезе на преден план. Не забравяйте, че всъщност първата половина на топлия сезон вече е зад нас. Погрижете се предварително за укрепване на имунната система.

Ако не успеете да отидете на желаната почивка в чужбина, тогава водните процедури могат да бъдат осигурени на място. Съберете група приятели и отидете на море или планина с нощувка. Повярвайте, ще помните това пътуване дълго време.

Телец

През юли представителите на зодия Телец трябва да помислят за собственото си благополучие и личен живот. По природа може да бъдете много мили и отзичиви, но не трябва да забравяте за собствените си нужди.

Ето защо обърнете особено внимание на постигането на собствените си цели, които сте си поставили преди - спрете безкрайно да закъснявате и безотговорно да се отнасяте към работата, спазвайте обещанията си към вашите близки и роднини. Тогава ви очаква успех.

Любов и семейство

Общуването със семейството и приятелите може да бъде трудно. Някои от близките може да са загубили вяра във вас и това ще се превърне в истински проблем, ако не предприемете решителни действия. С приятелите ще трябва да прекарате поне няколко дни от месеца. Спомнете си колко пъти тези хора са ви помагали и тогава ще разберете колко много означавате за тях.

Необвързаните няма да им е до любов през този месец - ще имате толкова много проблеми, че личните отношения до известна степен ще останат на заден план. Има обаче изключения от това правило - ако съдбата е предопределила да изпитате силни чувства, веднага ще разпознаете своята сродна душа, дори и в нов, почти непознат за вас човек. Прекарвайте повече време с вашето семейство, в този живот те ще ви помогнат уверено да стъпите на краката си.

Работа и финанси

През юли ще трябва да преодолеете много препятствия по пътя към професионалния успех. Въпреки това, ако работите достатъчно, всичките ви усилия ще бъдат възнаградени - очаква ви просперитет и материално благополучие.

Не влизайте в конфликт с хора, от които зависи финансовото ви състояние. Тези кавги няма да донесат нищо добро. Дори да мислите, че човека отсреща греши, това не ви дава право да го критикувате открито, още повече пред свидетели. В същото време може да обсъдите всички спорни въпроси лично, тогава всичко ще бъде повече от успешно за вас.

Здраве

Най-доброто лекарство, което ще ви помогне през този месец, е оптимистичното отношение и веселото настроение. През този период на плещите ви може да паднат много професионални и ежедневни задачи. Все пак не роптайте срещу съдбата и вършете всяка работа с достойнство. В този случай вашето морално, психическо и физическо здраве ще бъде отлично. Не забравяйте и за уикендите – починете си, правете слънчеви бани и плувайте в топлото море.

Стресът е вашият най-големият враг. Спрете да приемате присърце всички трудности и се откажете от емоциите по време на работа. Тогава нищо няма да ви попречи да постигнете изключителен успех.

Близнаци

Ако близките на представителите на зодия Близнаци живеят далеч от тях, то през юли, трябва да им се обаждат по-често. Може би някои от вашите роднини преживява труден период в момента и ще трябва да им осигурите подходяща подкрепа.

Съвсем неочаквано може да бъдете посетени от непреодолимо желание да продължите обучението си, да се запишете на курсове или да промените сферата си на дейност. Поддържайте този ентусиазъм, но не напускайте работата си - сега е трудно време от финансова гледна точка и в преследването си на мечтите, може да пропуснете нещо сигурно.

Любов и семейство

Трябва да се държите възможно най-предпазливо с всички членове на семейството. Всеки от тях възлага определени надежди на вас, докато в същото време вие избягвате да поемате отговорност. Време е да пораснете и да разберете, че сте отговорни за всеки член на семейството, за неговите постижения и състояние. Обърнете достатъчно внимание на своите близки и разбира се, на любимия човек.

Вашият партньор в живота сега ще изисква от вас повече внимание от всякога. Но времето, прекарано заедно, ще ви донесе много положителни емоции. Събрахте ли вече достатъчно средства за тази романтична изненада или пътуване, което подготвяте от дълго време? Ако е така, тогава тръгнете на път! Вярвайте, че вашата половинка ще оцени подобни усилия и ще ви възнагради подобаващо.

Работа и финанси

По отношение на финансите и работата, ви предстои труден период. Поради промени във вашата сфера на дейност е възможно да възникнат недоразумения с колеги. Всички въпроси обаче ще са мимолетни и до края на юли нещата ще се оправят. Основното нещо в същото време е да не влизате в конфликт с ръководството.

През юли трябва да се вслушвате по-внимателно във вътрешния си глас. Може би Висшите сили ще ви подскажат посоката към най-перспективното развитие. Основното нещо в същото време е да вярвате в своите сили и възможности, правилно да планирате времето си и винаги да бъдете отзивчиви в семейния кръг.

Здраве

Юни е време да се отпуснете и да се подготвите за етапа на интензивна работа. Ако в началото на месеца се препоръчва да си починете, то от средата на юли ви очаква натоварен работен график.

Стресът може да дебне навсякъде, което да повлияе негтивно на вашето здраве. Поради промени в семейството, може да спите по-малко, да се тревожите много. Не забравяйте обаче, че всички трудности скоро ще останат зад вас и ще може напълно да се насладите на живота.

Рак

През юли представителите на зодия Рак, ще трябва да се откажат от мечтите и да предприемат решителни действия. Вие и така от доста време витаете в облаците и сте пропуснали много шансове, но сега е време да вземете всичко под контрол.

Работете неуморно и не си позволявайте да се отклоните от пътя. Не забравяйте, че до успеха остава само един малък скок – само няколко действия и проекти ви делят от желания успех.

Любов и семейство

Предстои ви да подредите своите мисли и да се разберете в себе си. Дали е неоснователна критиката, която близки и приятели изсипват към вас. Помислете, може би те са прави и е време да преразгледате отношението си? В този случай трябва да започнете да действате решително, за да изгладите възникналите преди това конфликти възможно най-бързо.

Необвързаните, едва ли ще срещнат сродната си душа през този период. Вероятно ще сте твърде заети със собствените си проблеми, за да видите онези романтични моменти, които съдбата ви изпраща. Ако спрете да гледате само в краката си и погледнете нагоре, може да видите, че вече има човек до вас, с когото да прекарате целия си живот, наслаждавайки се на любов и радост.

Ако вече имате прекрасно семейство, тогава трябва да се научите да цените даровете, които ви носи. В този случай ви очакват много нови впечатления и разцвет на чувства, които отдавна са били скрити от ежедневните проблеми. Ако сте планирали ваканция, тогава вашите планове със сигурност ще се сбъднат. Основното нещо е да подготвите всичко необходимо за пътуването и да вземете прилична сума за непредвидени разходи.

Работа и финанси

Вероятно в работата си ще трябва многократно да доказвате правотата си в колектива и пред ръководството. Ако упорито преминете тези тестове и защитите своята гледна точка, тогава ви очаква признание. Ще се превърнете в модел за подражание и неоспорим авторитет, в чието мнение ще се вслушват.

По отношение на финансите безпаричие не ви застрашава, особено ако се откажете от глобалното пазаруване този месец. Паралелно с това ви очакват много разходи, така че трябва много да внимавате с бюджета си.

Здраве

По отношение на здравето всичко трябва да е наред. Изключения могат да станат непредвидените натравяния. Ето защо през лятото внимателно следете за свежестта на продуктите, които консумирате, в противен случай може да излезете от строя за няколко дни.

За онези, които все още прекарват свободното си време на дивана пред телевизора, има лоша новина. Може да започнат да ви безпокоят болки в гърба, главоболие, други проблеми, свързани с неактивния начин на живот и небалансираната диета. Прегледайте ежедневието си, започнете да спортувате и се откажете от вредните навици. В този случай през целия месец ще се чувствате перфектно.

Лъв

През юли представителите на зодия Лъв, трябва да бъдат колкото се може по-близко до своите роднини и скъпи хора. Не забравяйте, че те ви приемат такива, каквито сте, с всички минуси и недостатъци. Сега, повече от всякога, не трябва да се предавате и носите по течението.

Ще ви се струва, че всички са против вас, но всъщност повечето проблеми са дело на вашите ръце. Ето защо трябва да започнете да действате решително и да спрете да се самобичувате. Дори един обикновен слънчев ден, трябва да ви носи добро настроение.

Любов и семейство

Необвързаните през юли може да срещнат своята половинка доста неочаквано – в нова компания или сред стари познати. Това ще повдигне вашето настроение и ще ви направи по нежни и романтични. Основното нещо е да свалите циничната си маска, когато оставате насаме със сродната си душа. В този случай успехът с противоположния пол ви е гарантиран.

Освен това се препоръчва решително да се отървете от минали привързаности. Дори ако все още изпитвате горчивина от загубата, това в никакъв случай не е причина да се концентрирате върху собственото си страдание. Огледайте се и ще видите колко красив е светът, научете се да цените всяка минута, прекарана тук.

Работа и финанси

Ако възнамерявате да започнете собствен бизнес, сега е най-доброто време да се консултирате с близки и роднини за това. Може би някой от тях ще поиска да ви стане бизнес партньор - тогава вашите дела скоро ще се подобрят.

Както и да е, точно сега е най-доброто време да започнете драстични промени във финансовото си състояние. Ако отдавна обмисляте смяна на работата, повишение или други кариерни цели, тогава може да действате смело и решително - ще ви се оказва цялостна подкрепа във всичко.

Здраве

Ако до този момент упорито сте пренебрегвали препоръките за здравословен начин на живот, то сега е моментът да промените това. Може да започнете да спортувате, да се храните правилно.

Просто изберете направление, което ви е по душа - някои ще са възхитени от сутрешното бягане, докато други ще предпочитат фитнеса или колоезденето. Изберете спорт за свободното си време по ваш вкус и тогава здравето ви ще бъде безупречно силно.

Дева

През юли някои от представителите на зодия Дева, ще трябва да се борят с мързела. Това чувство ще бъде толкова силно, че дори предприемчивите представители на знака ще изпаднат в депресия. Но няма нужда да се фокусирате върху неуспехите си, защото този месец ви предстоят много приятни и невероятни моменти.

От време на време си струва да полежите на дивана, да се отпуснете и потопите в мечти. Основното нещо е да запомните, че нищо не е невъзможно, ако наистина го искате. Това твърдение ще намери пълно приложение в живота на повечето от вас през юли.

Любов и семейство

Очакват ви ярки промени във всички сфери на живота. Необвързаните има вероятност да намерят своята половинка в компанията на стари познати. Но това не означава, че трябва да се откажете да посещавате културни събития. Възможно е и там да срещнете своята любов. Като цяло през юли ви очакват много интересни събития. Може да започнете ремонт на дома, да се преместите или дори да завържете вълнуващ роман в офиса.

Този месец може да стане за вас съдбоносен, ако се настроите към положителни промени. По това време във вашето семейство може да цари истинска суматоха. Но това не трябва да ви смущава, ще трябва да вземете пряко участие във всички семейни събития. Бъдете готови да давате съвет или напътствия. Помогнете на близките си, ръководени от собствения си опит, в този случай отношенията във вашето семейство ще се подобрят.

Работа и финанси

От гледна точка на работата месецът ще бъде доста скучен, няма да ви се налага да работите по важни проекти, така че е по-добре да подобрите собствените си умения. В бъдеще този подход ще ви помогне да намерите още по-печеливши места за печелене на пари, да укрепите позицията си в текущата си работа и да получите дългоочаквано повишение.

Препоръчително е също да спазвате дистанция между колегите, които са настроени недружелюбно към вас, като в този случай ще може да укрепите сегашното си положение, да увеличите доходите си и да запазите своето спокойствие.

Здраве

Повечето от вас са свикнали да работят прекомерно. Това няма как да не се отрази на състоянието на вашето тяло. Ако сте от тези представители на знака, които обичат да работят от сутрин до вечер, то здравият сън ще бъде най-доброто лекарство за вас. Трябва внимателно да следите графика си и да не стоите до късно пред телевизора. Не забравяйте, че трябва да се грижите за здравето си и за това добрият сън е просто незаменим.

Трябва да се храните правилно и да спрете да пиете алкохол. През този месец са възможни редица патологии на стомашно-чревния тракт. Ако сте склонни към развитие на такива заболявания или имате някакви хронични проблеми, тогава е по-добре да предотвратите тяхното обостряне, като се подложите на профилактичен преглед от специалист.

Везни

Представителите на зодия Везни през юли трябва да се опитат да спрат за момент и да се огледат- насладете се на живота в настоящето, защото около вас има толкова много добри и приятни неща, не рисувайте всичко в сиви тонове. Месецът обещава да бъде спокоен в много области на живота, възползвайте се максимално от него, помислете върху текущото състояние на нещата, определете какво бихте искали да промените в момента в живота си.

Струва си да обърнете по-голямо внимание на себе си и своето развитие, помислете какво бихте искали да правите, може би след като анализирате, ще откриете онези желания, които сте потискали в дълбоко в себе си дълго време.

Любов и семейство

Прекарвайте повече време с хората, близки до сърцето ви, те ще ви помогнат да се освободите от тревогите и да се справите с емоционалните рани. Юли е много благоприятен за пътуване. Не пропускайте да отделите време за себе си и да се отдадете на една заслужена и така дългоочаквана почивка. Съвместните пътувания с членове на семейството и близки приятели ще бъдат успешни.

Ако сте измъчвани от нерешителност как да прекарате почивката си, консултирайте се с приятел и бъдете сигурни, че ще ви бъде предложен чудесен вариант, който ще задоволи всички. Също така през този месец е възможно попълнение в семейството или може да получите предложение за кръщение на дете, от което в никакъв случай не трябва да се отказвате, защото в бъдеще ще участвате активно и щастливо в живота му.

Работа и финанси

През юли може би ще ви бъде възложена допълнителна работа. Не трябва да работите извън границите - това няма да бъде оценено и като работите в засилен режим, рискувате да получите много стрес, което ще доведе до нервност и силна умора. Опитайте се внимателно да обясните на шефовете, че не може да свършите толкова голямо количество работа качествено, това може да предизвика недоволство за известно време, но по-късно ще разберете, че сте постъпили правилно и ръководството бързо ще забрави за този инцидент.

Втората половина на юли е изключително неблагоприятно време за задгранични пътувания, командировки, както и за влизане в нови бизнес отношения с чуждестранни партньори и колеги.

А в края на месеца тайни врагове или явни конкуренти могат да създават пречки и тази ситуация да продължи и през следващия месец.

Здраве

Изключително благоприятни ще бъдат този месец водните процедури. Водата ще ви помогне да се отървете от натрупания стрес и умора. Ако в момента нямате възможност да се откажете от рутината и да отидете на почивка край морето, тогава опитайте да ходите на басейн или правете чести излети сред природата.

Контактът с природата и водата е точно това, което е необходимо сега, за да поддържате добро физическо и психическо здраве. Също така трябва да се пазите от течения и ледени безалкохолни напитки. В противен случай продължителна настинка може да ви атакува в най-неподходящия момент.

Скорпион

През юли представителите на зодия Скорпион ще имат късмет във всичко, с което се заемат. В същото време дори спонтанните решение ще дадат плод и ще може да се насладите на щастие в личния си живот и морално благополучие. Само не комбинирайте работата и личния живот, както и не се претоварвайте, уикендите са дадени да си починете.

Междувременно през втората половина на юли трябва да пазите своята репутация. Въздържайте се да влизате в конфронтации, в противен случай рискувате да се заобиколите с нови недоброжелатели и войнствени противници.

Любов и семейство

Животът на необвързаните скоро може да се промени. Тук обаче много зависи от съдбовните ситуации, които могат да възникнат. През юли ви очакват поне няколко романтични изненади и много срещи. Предпочитание трябва да дадете само на един човек, с когото искате да прекарате остатъка от живота си. Не се задълбавайте в любовни авантюри и не забравяйте, че трябва да имате достатъчно време не само за решаване на лични проблеми, но и за комуникация с близките и за работа.

Ако вече сте създали семейство, тогава половинката ви може да започне да ви ревнува от вашата работа. За да избегнете това, не стойте до късно пред компютъра и гледайте по-малко телевизия. По-добре организирайте за любимия човек романтична вечер и тогава отношенията във вашето семейство ще се подобрят. За тези, които имат деца, започва труден период. Необходимо е да организирате лятната ваканция на вашите деца, както и да им отделите много внимание. Не пренебрегвайте задълженията си, свързани с общуването с най-малките членове на семейството. Дайте им съвети въз основа на вашия житейски опит.

Работа и финанси

Очакват ви много интересни събития в професионалната сфера. Може да ви бъде предложено повишение или финансово изгодни проекти. Не трябва обаче да поемате цялата работа, с която ще бъдете натоварени. Изберете най-интересните задачи и се потопете с глава в процеса на тяхното изпълнение.

Така може да подобрите професионалните си умения и да станете още по-търсен специалист. Не трябва да се отчайвате, ако се сблъскате с неблагоприятни моменти в живота. Не забравяйте, че скоро всичко ще се подобри и вие ще спечелите дългоочакваната финансова независимост, за която сте мечтали толкова дълго.

Здраве

Препоръчително е през юли да не се самолекуват. Не забравяйте, че самодиагностиката и приемането на лекарства без лекарско предписание може да ви навреди значително. В същото време повечето представители на знака ще се чувстват отлично и няма да ги притесняват нито летните жеги, нито депресията.

Особено опасни за вашият организъм сега, ще са нервното напрежение и стресът. За да се справите с тях, най-доброто решение е морският въздух и успокоителните. Не забравяйте, че стресът е вреден за вашето здраве повече от всичко друго. Освен това трябва да се откажете от вредните навици, ако все още не сте го направили.

Стрелец

През юли представителите на зодия Стрелец може да бъдат застигнати от апатия, която ще затрудни общуването с близките. Ще ви е трудно дори да се обадите на приятели или да излезете, камо ли да посетите културни събития. Но тази вътрешна ленност, ще трябва да се преодолее възможно най-бързо.

Трябва да започнете да общувате с полезни познати, които могат да играят важна роля по въпросите на вашето финансово и лично развитие. Преодолейте вътрешните страдания и желания, отпуснете се сред природата или се разходете с приятели.

Любов и семейство

Посветете юли на близките и любими хора, дома, бита и съвместното прекарване на свободното време. Само по този начин ще можете да намерите духовна хармония и да укрепите значими близки отношения. Добре е също да си намерите хоби, което да ви носи удоволствие. Може да направите това заедно със своя любим човек или семейство. Помислете за увлечение, което споделяте с близките си.

В отношенията със своята половинка трябва да сте по-уверени и постоянни. Може би отдавна не сте правили подаръци, не сте организирали романтични вечери и напълно сте забравили какво представляват комплиментите. Сега трябва да наваксвате, за това романтичното пътуване е най-подходящо. Направете втори меден месец, това ще помогне да върнете страстта във връзката.

Работа и финанси

За прилежните и трудолюбивите, юли е подготвил много нови доходоносни проекти. Тези, които мечтаят да започнат собствен бизнес, ще намерят страхотна ниша за инвестиция, където ще могат да инвестират всичките си спестявания и скоро да направят печалба.

За някои представители на знака юли е времето, когато ще могат да създадат изгодни бизнес партньорства. Тези, които продължават да работят в определени фирми, трябва да отделят повече време на преките си задължения. Ако се утвърдите като трудолюбиви и отговорни служители, ще спечелите не само похвала, но и впечатляващ бонус.

Здраве

Трябва внимателно да се отнасяте към елементарните мерки за безопасност. Не плувайте в нетрезво състояние и не пресичайте пътя на червено. По това време могат да възникнат инциденти, които се случват с вероятност едно на милион. В този период има риск от нараняване и дори опасност за живота.

Освен това трябва да обърнете достатъчно внимание на превантивните мерки, свързани с подобряване на здравето. Навън времето е прекрасно, така че може да спортувате или да се занимавате с дейности на открито. Не се отказвайте от пътуване до природата или разходки на чист въздух. Ако живеете в голям задушен град, тогава трябва да излизате сред природата поне през уикендите. Това ще допринесе за вашето хармонично психическо и физическо здраве.

Козирог

Представителите на зодия Козирог през юли няма да скучаят, защото животът им ще е пълен не само с културни мероприятия и положителни моменти, но и с почти мистичен цикъл от събития. Не се фокусирайте върху стреса, който ще ви преследва през почти целия месец. Не приемайте присърце думите, изречени от хора, които искат да ви навредят. Ако хабите вниманието си за дреболии, тогава и дума не може да става за постигане на значими цели.

Бъдете внимателни, изобретателни и дисциплинирани. Тогава ще може да преодолеете всякакви конфронтации и трудни ситуации без пряко да участвате в кавги и скандали. Юли е идеалното време да си вземете отпуск или се възползвайте от свободното си време, за да си починете от работата, да се дистанцирате от трудните служебни въпроси и проблеми и да възстановите вътрешния си баланс.

Любов и семейство

От гледна точка на семейството и бита, ще сте щастливи да се потопите във всички домакински задължения. Освен това половинката ви ще бъде изненадана от вашият ентусиазъм, защото такава страст и любов към комфорта, не сте демонстрирали досега. Трябва възможно най-скоро да преразгледате възгледите си както за отношенията с вашият любим човек, така и за комуникацията с близки и приятели.

Може би сте започнали да им обръщате по-малко внимание, от което някои членове на вашето семейство се обиждат. Направете всичко възможно да изградите добри отношения, посетете вашите приятели. В този случай винаги може да им се обадите и да ги помолите за помощ. Необвързаните през юли може да срещнат истинската любов и това да стане изневиделица. Това може да е или нов човек, или някой, когото познавате от дълго време.

Работа и финанси

Ако си починете добре в началото на юли, то до края на месеца, ще можете да се захванете за работа с двоен ентусиазъм и плам. Вашите колеги и началници няма да могат да пренебрегнат това и може да ви предложат по висока позиция, за която дори не сте мечтали.

Във финансов план най-разрушителна може да се окаже втората половина на юли, когато големите разходи ще бъдат свързани или с някакви дългове, или с личния живот. Докато първата половина на месеца изглежда финансово неутрална: доходите ще са предвидими, а парите ще се получават незабавно.

Здраве

Здравето ви ще бъде в перфектно състояние, но някои неща все пак ще ви притесняват. Например обостряне на хронични заболявания или силната горещина. Прекарвайте повече време на хладно, отидете на почивка на море. Така ще може да укрепите имунитета си и да се разсеете.

Обкръжаващите може да ви възприемат като неемоционален човек, който възприема всичко спокойно и сдържано. Но в душата ви обаче бушува истински хаос. Не забравяйте, че именно стресът и нервното напрежение оказват особено силно влияние върху тялото ви. Те трябва да бъдат изключени от живота ви възможно най-скоро, особено след като навън е лято. Време е да отидете на дългоочаквана почивка на море или в планина. Изберете дестинация по ваш вкус и не пестете от добър хотел. Само комфортната почивка ще допринесе за вашата релаксация.

Водолей

През юли вниманието на представителите на зодия Водолей трябва да бъде насочено към сферата на финансите. Може би правите много неразумни покупки, които ви довеждат до ръба на финансовата бездна. За да предотвратите това, трябва да оптимизирате разходите си, да ги направите по-рационални. Спестяването във всичко ще ви помогне да съберете необходимата сума, за да отидете на дългоочаквана почивка. Не се лишавайте от тази възможност, като пилеете пари за всякакви ненужни боклуци.

В самия край на месеца ще започнат да преобладават положителните тенденции, защитните сили на организма ви ще се повишат, интуитивният потенциал ще се усили и ще може да вземате по-зрели и мъдри решения.

Любов и семейство

По въпросите на семейството и отношенията ви очаква спокоен, премерен период. Освен това трябва да бъдете категорични при решаването на проблеми. За да защитите своята гледна точка, трябва да работите усилено. Някои роднини може да не ви приемат на сериозно. За да докажете правотата си, ще трябва да приведете много аргументи.

Ако все още сте необвързани, има вероятност да намерите своята сродна душа на съвсем неочаквани места и дори да сключите брак. Може би това ще са културни или семейни събирания. Както и да е, най-накрая ще успеете да срещнете своя човек, но да затвърдите връзката, ще трябва да работите върху личните си качества. Изхвърлете миналите връзки от ума си и се съсредоточете върху новите отношения.

Работа и финанси

Някои от вас могат да претърпят сериозни финансови загуби през юли, но ако сте внимателни в справянето с финансовите въпроси, те могат да бъдат избегнати. Трябва да се движите в посока на собственото си развитие, а не да продължавате да работите за някой друг. В този случай може бързо да си стъпите на краката и да стабилизирате финансовото си състояние.

Тези представители на знака, които продължават да работят за някой друг, трябва да избягват конфликти с колеги. В края на юли много от вас ще успеят да се справят с досадните проблеми в спорните отношения, да елиминират конкуренти и врагове и да покажат сдържаност и волеви качества.

Здраве

Някои от вас обичат да хапват вкусни и сладки неща и това може да провокира здравословни проблеми. Ако се борите с наднорменото тегло, ендокринни смущения, неврологични проблеми или главоболие, тогава това е повод да преразгледате отношението си към тялото. Откажете се от вредните навици и се занимавайте със спорт. Не е необходимо да избирате динамична посока на физически тренировки, може да дадете предпочитание на статичната и премерена йога, която ще ви помогне да нормализирате състоянието си много бързо. Основното нещо е да не бъдете мързеливи!

За да поддържате здравето си в отлично състояние, трябва да се грижите за себе си всеки ден. Борете се с безпокойството и стреса и бъдете физически активни. Не пренебрегвайте правилата за правилно хранене и тогава вашето здраве винаги ще бъде перфектно!

Риби

Юли ще бъде важен месец за представителите на зодия Риби, възможно е изпълнение на целите, към които се стремите от дълго време или идеите, които развивате толкова усърдно. Очакват се много промени във всички важни сфери на живота. И ако успеха ви е гарантиран в работата и приятелската сфера, тогава в отношенията с вашата половинка, ще трябва да положите много усилия, за да поддържате връзката.

Междувременно в началото на юли много от вас ще демонстрират пред другите заслуженото си право на лидерство, показвайки отговорност и сериозност, самодисциплина и организаторски умения. Това е благоприятно време за укрепване на позициите ви в професионалната сфера, в бизнеса, както и за придобиване на по-голямо влияние, популярност и повишаване на авторитета.

Любов и семейство

Юли ще опъне нервите ви в отношенията с любим човек, при това както за вас, така и на него. Струва си да поставите основата за решаване на важни семейни въпроси от началото на месеца. Може да искате активно да защитите своите права, но това е нещо, с което трябва да внимавате. Мекотата и чувствеността, с които е свикнал вашият избраник, по никакъв начин не се съчетават с настоящата агресия и гняв. И при условие, че проблемите, които трябва да бъдат изяснени, отдавна са узрели, рискувате пълна загуба на взаимно разбирателство.

Не си слагайте маска на амазонка, покажете рационалната си страна, използвайте само обективни аргументи. Този месец трябва да обърнете значително внимание на хармонизирането на приятелските отношения, може би някой от вашите приятели незаслужено включен в категорията на познатите. Ако имате деца, сега е чудесен момент да се сближите с тях, да вземете активно участие в техните дела и грижи.

Работа и финанси

Вие сте много креативни и определено ще постигнете повечето от целите си, но бъдете готови, че в средата на месеца плановете ви може да претърпят значителна промяна. Не всичко на този свят зависи от вас, ще трябва да реагирате много бързо на смяната на обстановката и ако успеете да се ориентирате навреме, тогава успехът ще надмине всички ваши очаквания. Бъдете внимателни, когато боравите с документи.

Първата половина на месеца е по-подходяща за почивка. Въпреки това тези с творчески професии (актьори, художници, музиканти и всички, чиято дейност е свързана със словото) ще могат да направят пробив, да получат признание и да направят добри пари. Финансовата картина на юли изглежда нервна, очакват се големи разходи, лъвският дял от които ще бъде свързан с романтичните връзки, личния живот или семейните дела.

Здраве

През този месец не е препоръчително да се самолекувате, опасно е да използвате средства, които не са одобрени от официалната медицина. А ако имате здравословни проблеми и се чувствате зле, незабавно се консултирайте с лекар и тогава проблемът може да бъде решен възможно най-бързо.

През юли трябва да се откажат от алкохола и мазните храни. Пълноценната ваканция или дори почивката за няколко дни, ще възстанови баланса на жизнената ви сила.

Източник: astrostar.eu

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници