Над 8000 души на кастинг на "Игри на волята", водещата Ралица Паскалева е бременна

Над 8000 души на кастинг на "Игри на волята", водещата Ралица Паскалева е бременна
A A+ A++ A

Започват снимките на петия сезон на „Игри на волята“. „Без да звучи банално – тази година имаме още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента. Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще тестваме максимално докъде ще стигне волята на участниците – не само физически, но и психологически”, разкрива водещата Ралица Паскалева.

Кандидатите за кастингите са били над 8000 души

„И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега. А това ще доведе до един див пети сезон. Огромен брой хора – над 8 хиляди се явиха за кастинга само в последния кръг. Очаква ни едно зрелище, на което зрителите на NOVA ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават доказани спортисти, хора, които следят формата от самото начало и са много добре подготвени и стратегически“, допълва Димо Алексиев.

Този сезон водещите на най-екстремното риалити няма да бъдат двама, а трима, защото водещата Ралица Паскалева очаква своето второ дете.

„Радвам се, че вече мога да говоря открито затова, защото докато с Димо участвахме като партньори в „Като две капки вода“ – сезон 11 ми беше трудно да го скрия. Така и аз влизам в „Игри на волята“ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред“, разказва Ралица Паскалева.

„Царево е прекрасна дестинация за нашите нужди. Благодарим на кмета на града Георги Лапчев, на Министерство на туризма и на РИОСВ – Бургас за възможността отново „да завладеем“ този плаж и да изпитаме волята на едни много смели мъже и жени“, споделя Димо Алексиев.

За изненадите в „Игри на волята“ – сезон 5

„Всяка година аз се изненадвам все повече на женската сила, която влиза в това предаване. Шокирана съм, защото има жени, които дори физически побеждават мъжете на Арената на „Игри на волята“, разкрива Ралица Паскалева.

„Тук се случва всичко и няма как да си подготвен. Обратите са непрекъснати. Интересното на този формата е, че е непредвидим и трябва да сме готови във всяка една секунда, за да поемем това, което предстои. Затова и името му е такова“, допълва Димо Алексиев.

„За нас най-интересното е, че нямаме подготвен текст или сценарий, защото се водим по това, което се случва на Арената“, категорични са водещите.

#"Игри на волята" #Игри на волята

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници