Путин заповяда създаването на психиатрия, която да изследва гей-хората

Путин заповяда създаването на психиатрия, която да изследва гей-хората
A A+ A++ A

Руският президент Владимир Путин разпореди създаването на нов психиатричен институт на базата на Националния медицински изследователски център по психиатрия „Владимир Сербский“, който да изучава поведението на ЛГБТ хората.

Това съобщи министърът на здравеопазването Михаил Мурашко по време на обсъждането на законопроекта за забрана на "смяната на пола" в Държавната дума. Думите му са цитирани от "Медиазона".

Мурашко разказа за указанията на руския президент в в отговор на въпрос на заместник Анатолий Васерман, който попита: „Доколкото споменатото понятие „джендър“ означава идеята за роля на пола, до каква степен Министерството на здравеопазването се занимава с проучвания за психологически и, ако е необходимо, психиатрични методи за привеждане на тези идеи в съответствие с реалността."

Ръководителят на Министерството на здравеопазването отговори, че "има инструкция от президента да се създаде допълнителен институт на базата на нашия федерален център по психиатрия за изучаване не само на тези, но и на редица поведенчески области, включително социално поведение". Според него "това направление също ще бъде обхванато допълнително в задължително научно изследване".

Сайтът за сексуалното здраве и семейните отношения на ЛГБТ хората "Парни+" казва , че думите на министъра на здравеопазването може да означават, че в Русия "се провеждат изследвания за въвеждане на конверсионна терапия". Отнася се до набор от насилствени психологически и физически практики, които са насочени към „коригиране“ на сексуалната ориентация и половата идентичност на дадено лице.

Хомофобията и борбата срещу ЛГБТ общността е превърната в знаме за борба на Русский мир срещу западната цивилизация, а „Медиазона“ е публикувала част от стенограмата при обсъждането на закона за забрана на смяната на пола в Русия, която показва мисленето на руските политически елити в тази посока.

Заместник-председател на Държавната дума от Путиновата „Единна Русия“ заявава, че това не е поредната забранителна инициатива на Държавната дума, а „това е още една стъпка в защита на националните интереси“.

„Приемаме ги, защото Русия се промени от началото на специалната военна операция. И тези момчета, които днес защитават страната ни с оръжие в ръце, трябва да се върнат в друга държава, а не в тази, която беше преди началото на специалната военна операция. Жалко е, че мнозина все още не разбират това по различни причини и мнозина просто очакват, че нищо няма да се промени, всичко ще бъде както преди. Нищо няма да е същото“, казва Толстой.

„Това е върхът на айсберга - това, за което говоря. Западната трансджендър индустрия се опитва да проникне в страната ни по този начин, за да пробие прозорец за мултимилиардния си бизнес. В Русия вече има развита мрежа от клиники за смяна на пола, тя включва така наречените транс-приятелски лекари, а транс-приятелските психолози работят с активната подкрепа на ЛГБТ организациите, но през последните шест месеца те промениха своите имена към по-, може би, безвредни. И вече днес това е печеливша, много печеливша сфера на медицински услуги“, продължава депутатът.

Русия обвинява ЛГБТ идеологиите и ширенето на хомокескуализма в страната за демографските проблеми, които изпитва държавата. За това при обсъждането на закона за забраната на смяна на пола говори Вячеслав Володин, става ясно от стенограмата:

Днес буквално пред вас говори министърът на труда и социалната защита и отчете резултатите от изпълнението на държавната ни програма „Демография“. И той говори за факта, че има проблем, проблем с раждаемостта. Но когато обсъждахме този въпрос, всички се обърнаха към темата за заплатите и проблемите, свързани с доходите. И всъщност това не е основното. Ако има култ към семейството, ако ценим и пазим това, което сме наследили от нашите деди и прадеди, моралните ценности, тогава вероятно никой не се съмнява, че семейството ще бъде голямо. Ако тези ценности под диктовка и чрез промиване на мозъка се превръщат в любов само към себе си, възхищение само към себе си и възможност за смяна на пола, тогава е ясно, че в бъдеще няма да имаме големи семейства. И тогава ще е под въпрос съществуването на държавата".

#Владимир Путин #ЛГБТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници