Астролози: Идат три сатанински дни, внимавайте!

Астролози: Идат три сатанински дни, внимавайте!

Pixabay

A A+ A++ A

През месец юни има точно три сатанински дни. Тогава трябва да бъдете много внимателни" – това казват астролозите и допълват: "Тези дати се падат точно когато се сменят фазите на луната".

По думите им сатанинските дни се считат за изключително опасни, трудни и злощастни.

"Но спокойно – има какво да направите, за да избегнете неприятностите в тези трудни лунни дати", допълват астролозите.

Сатанински дни през юни 2023 г. - какви опасности дебнат
Тази година астролозите наричат дните, в които се сменят фазите на луната, "дните на Хеката 2023" - през тези периоди луната се контролира от тази древногръцка богиня на мрака и подземния свят. Тъмните страни на душата се събуждат в хората, трудно им е да се контролират и да поддържат концентрация.

Също така през тези дни се увеличава вероятността от инциденти, наранявания и други неприятни ситуации.

Дни на Хеката юни 2023 г. - точно време

11-12 юни

Символът на Хеката през юни е Крокодилът - освобождаване от ограничения, движещ се срещу течението. Точният час е от 01:26 на 11 юни до 01:33 на 12 юни.

През този период не се поддавайте на жаждата за отмъщение и провокации. Търпението и нежността ще ви помогнат да преминете през този енергийно нестабилен и труден ден.

"Не проявявайте агресия, контролирайте емоциите, бъдете възможно най-внимателни. Опитайте се да избягвате потенциално конфликтни ситуации, за да не направите нещо непоправимо", казват астролозите.

Какво може да се прави – тези дни са благоприятни за благотворителност, прошка и помирение. Тази двойственост се обяснява с факта, че вторият символ на 23-ия лунен ден е Костенурката, безсмъртна и духовно силна. Добре е да се занимавате с ежедневна домакинска работа, оздравителни дейности.

Също така силната енергия на този ден ще помогне да се справите с трудни проблеми, важни въпроси, които трябва да бъдат решени за дълго време. Основното нещо е да насочвате енергията в правилната посока, а не да я губите за дребни кавги.

29 лунен ден: 17-18 юни

Символът на третия ден от юни на Хеката е октоподът. Точният час е от 02:32 на 17 юни до 03:03 на 18 юни.

Езотериците предупреждават, че не всички хора са в състояние да устоят на най-мощната енергия на последния ден от лунния месец, най-трудният от всички.

"Бъдете готови за големи проблеми – предателство, експлозивни ситуации, които заплашват да се превърнат в години на враждебност.

Най-добре е да се освободите от ситуацията, да не се въвличате в конфликти, да отмените всички срещи и да се съсредоточите върху вътрешния си свят. Бъдете креативни, също е полезно да извършвате дейности за прочистване на тялото", казват астролозите.

Избягвайте големи покупки, подписване на важни документи, всякакви важни повратни моменти. Също така избягвайте потенциално опасни ситуации. Не търсете неприятности, не се поддавайте на досадни предложения и се доверете на интуицията си.

9 лунен ден: 26-27 юни

Символът на четвъртия ден от Хеката през юни е прилепът. Точният час е от 12:36 на 26 юни до 13:54 на 27 юни.

Денят събужда тъмните страни в човека, потапя ни в измамни илюзии. "Не приемайте подозрителни предложения, не се забърквайте в измами, не започвайте нов бизнес, в никакъв случай не планирайте сватба", казват астролозите.

"За да забравите какво е сатанински ден, прекарайте го тихо. Ежедневните дела ще ви отвлекат от възможни безпричинни кавги, които заплашват 9-ти лунен ден.

Всяка дейност, освен творческата, изисква повишено внимание и съзнателен подход. Дръжте се на ниво, за да сведете до минимум въздействието на отрицателната енергия", допълват астролозите.

Как Хеката може да помогне - малко митология

Въпреки факта, че сега Хеката се смята за покровителка на тъмнината, черното магьосничество, некромантията, първоначално тя не била определяна като толкова тъмна богиня. Напротив, Хеката била покровителка за късмета, мъдростта и успеха в търговските начинания.

"Научете се да насочвате нейната енергия, която е в разгара си по време на смяната на фазите на луната, към положителното и ще можете да достигнете ново, по-добро ниво на познание и себереализация", съветват астролозите.

Източник: jenata.blitz.bg

#лунни фази

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »