Ромни, Райън и Байдън се засякоха в Охайо в изборния ден

Ромни, Райън и Байдън се засякоха в Охайо в изборния ден
Кандидатът на Републиканците за президент на САЩ Мит Ромни се засече на летището в Кливланд, Охайо, с кандидата си за вицепрезидент Пол Райън и противника му Джо Байдън. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Цели три самолета с кандидати за Белия дом се приземиха на една и съща писта на летището в Кливланд, щата Охайо, който е упорито ухажван до последната минута, в деня на президентските избори в САЩ.

В 11,15 ч. местно време самолетът на републиканския кандидат за президент на САЩ Мит Ромни се приземи на пистата, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

В 11,37 ч. самолетът на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън, който е участва на изборите в екип с Барак Обама, се приземи в Кливланд на свой ред, спирайки само на няколкостотин метра от този на републиканския кандидат.

За да допълни картината на летището, намиращо се в центъра на ключовия щат, който може да преобърне резултатите от изборите, докато конвоят на вицепрезидента напускаше пистата, отправяйки се към местен ресторант, кандидатът за вицепрезидент на Ромни, Пол Райън, също кацна на летището. Самолетът му паркира успоредно на този на Ромни малко преди обяд.

Двамата кандидати на републиканците съобщиха за посещението си в щата в последната минута вчера. Те ще посетят предизборния щаб и ще призоват привържениците си да отидат до урните.

Джо Байдън пътуваше за Чикаго, но медиите не бяха уведомени за спирката му в Кливланд. За трети път в рамките на три дни самолетите на Ромни и Байдън се засичат на едно и също летище след Дълес (щата Вирджиния) вчера и в неделя...на същото летище в Кливланд.

#САЩ #Барак Обама #Мит Ромни #Пол Райън #Джо Байдън #президентски избори #демократи #републиканци #Охайо #Кливлънд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници