Пепи Еврото драснал в ОАЕ, взел и детето?

Пепи Еврото драснал в ОАЕ, взел и детето?

Стоп кадър/YouTube/bTV 

A A+ A++ A

Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петър Петров - Еврото е напуснал България през Турция, откъдето се е отправил към Обединените арабски емирства с детето си. Това съобщава БНТ, позовавайки се на свои източници.

В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността и как Петров е извел детето от страната без пълномощно от майка му.

След акция на прокуратурата и ГДБОП миналата седмица Петър Петров беше обявен за общодържавно издирване. Повдигнато му е и обвинение за принуда, заплахи и използване на специално техническо средство без разрешение.

Името на бившия следовател нашумя след като разследване на Антикорупционния фонд го посочи като главно действащо лице в аферата "Осемте джуджета".

Миналата седмица след акцията на ГДБОП бившата му съпруга Любена Петрова и майка на детето му заяви в интервю пред АКФ, че магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант "Осемте джуджета". В интервюто тя определя случващото се в ресторанта като тържище на бъдеще - и кариерно, и финансово.

#Пепи Еврото

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »