Семерджиев с още една присъда за телесна повреда, използвал и мачете

Семерджиев с още една присъда за телесна повреда, използвал и мачете

МВР

A A+ A++ A

Георги Семерджиев получи още една присъда. Този път за престъпление, извършено през 2012 г. 11 години по-късно делото завърши на първа инстанция.

От присъдата на Софийския районен съд става ясно, че осъденият за фаталната катастрофа на бул. "Черни връх", е признат за виновен и за нанасянето на средна телесна повреда с особена жестокост, съобщава bTV.

Това се е случило на 5 май 2012 г. в столичния квартал "Хаджи Димитър“. Тогава Семерджиев е използвал мачете, докато пострадалият е бил на земята в безпомощно състояние. Това довело до крайно затруднение в движението на бития. За това обвинение Семерджиев е осъден на 2 години лишаване от свобода. Той трябва да изплати и 12 000 лева обезщетение на пострадалия.

Преди по-малко от два месеца Семерджиев беше осъден на 20 години затвор. Наложеното наказание е общо за няколко престъпления, за които Семерджиев беше обвинен. Най-тежкото от тях е за убийството на Кристин и Хариет, които загинаха през юли миналата година на бул. "Черни връх“, когато бяха пометени от Семерджиев. Осъденият трябва да заплати 700 000 лева обезщетение на близките на Хариет.

В България присъдите не се събират, а се излежава най-тежката от тях.

#Георги Семерджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »