Нинова за сблъсъците в НС: По същество застанаха едни срещу други джендъри срещу фашисти

Нинова за сблъсъците в НС: По същество застанаха едни срещу други джендъри срещу фашисти

прес/БСП

A A+ A++ A

Това, което видяхте, е разруха, дъно, падение. Ние с "БСП за България" стоим отстрани и сме неутрални. Ние нито се кланяме на едно посолство, или на друго. Предлагаме мъже и жени, които да казват "не" и на Изток, и на Запад. Българският национален интерес може да бъде защитаван, стига да има отговорни политици. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в кулоарите на парламента.

"Две кохорти се обвиниха в национално предателство - едините, т.нар. евртоатлантици, бяха обвинени в служба на чужди посолства, а другите ги обвиниха в обслужване на интересите на Путин и Русия. Чупиха се очила, късаха се ризи. По същество застанаха джендъри срещу фашисти. Видях доста агресивни дама с непристоен език. Стигна се до екстремизма на "Възраждане", които искат нахлуване в Народното събрание и да говорят за преврат и контрапреврат, в момент, в който хората имат нужда от сигурност и стабилност", посочи още Корнелия Нинова.

БСП сме единствената партия в тези размирни седмици, която не само постави въпроса, но свърши работа за грижа за хората.

"Разграничавам БСП от останалите партии в парламента", посочи тя и призова да не бъдат поставяни под общ знаменател с тях.

#БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »