Ивайла Бакалова: Знам достатъчно за къщата в Барселона, получавала съм заплахи заради този случай

Ивайла Бакалова:  Знам достатъчно за къщата в Барселона,  получавала съм заплахи заради този случай

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Знам достатъчно за къщата в Барселона и затова ще дам показания като свидетел. Получавала съм заплахи заради този случай, каза Ивайла Бакалова, преди да влезе в прокуратурата, където ще даде показания по досъдебното производство "Барселонагейт", заради което искат имунитета на Бойко Борисов.

Не са тайна близките й отношения с Борислава Йовчева, която според информации на чужди медии е живяла във въпросната къща в Барселона и е в близки отношения с бившия премиер, пише "24 часа".

"Радвам се, че прокуратурата се събуди и започна да разследва", каза още Бакалова. Тя припомни, че мъжът до нея също има стари обвинения, които съдът не приема и затова връща разследванията.

Сагата „Барселонагайт“ продължава с разпити на бизнесмена Георги Самуилов – Жоро Инса и бившият шеф на „Лукойл“ Валентин Златев, който е отменил часа си поради служебен ангажимент. Според медийни спекулации именно Самуилов е осигурил парите на Мис Бикини за имота в Барселона, допълва "Телеграф".

Бакалова, Самуилов и Златев не са получавали призовки, за да се явят пред прокуратурата, а всички те са призовани по телефона.

Във вторник Софийска градска прокуратура предложи главния прокурор Иван Гешев да поиска от Народното събрание снемането на имунитета на бившия премиер и депутат в 49-ия парламент Бойко Борисов.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"