Возим детето си безопасно! Открит урок за родители на 1 юни

Возим детето си безопасно! Открит урок за родители на 1 юни

pexels

A A+ A++ A

На 1 юни 2023 г. от 10 до 14 часа на входа на Зоологическа градина София от страната на Симеоновско шосе ще се проведе открит урок за родители, посветен на това как правилно да возим детето си в автомобила, как да монтираме столчето и добре да закопчаваме в него детето си.

Безопасността на детето по време на пътуване е важна за всеки родител, но често няма кой да отговори на важните въпроси. На 1 юни експертите от Деца на борда, заедно с Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, ще ви очакват пред входа на Зоологическа градина София, където може да попитате всичко, което ви интересува за безопасното пътуване. За пръв път в София се провежда FIT-CHECK събитие, на което може да докарате колата, столчето и детето си, за да се уверите, че возите детето си наистина безопасно. Ще имате възможност да обсъдите с професионалистите в областта всички въпроси, свързани с безопасността в колата, проблеми, които имате с децата по време на пътуване и какви са възможните решения, могат ли децата да пътуват обратно на движението до първи клас и за какво плащаме, когато купуваме столче за кола.

Съчетайте детския празник с полезни знания, елате с детето на Зоологическа градина и проверите безопасно ли го возите в колата. А със съдействието на МВР сме подготвили изненада за най-малките, които ще надникнат в патрулка и полицейски мотор и ще си поговорят с униформените полицаи по всички теми, които ги вълнуват.

Събитието е организирано от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, Деца на борда и Зоологическа градина София и се провежда с подкрепата на МВР и Столична община

#1 юни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"