Борисов: Няма да си дам имунитета! Поискаха го, за да няма правителство (ОБНОВЕНА, ВИДЕО)

Борисов: Няма да си дам имунитета! Поискаха го, за да няма правителство (ОБНОВЕНА, ВИДЕО)

Стоп кадър/NOVA NEWS

A A+ A++ A

"Категорично не, защото трябва да си сляп да не виждаш какво се случва в момента" - това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос дали ще си даде имунитета и припомни, че две години е бил без имунитет.

Той попита дали вчера служебният МВР министър Иван Демерджиев и службите са разбрали за мъртвите души и за изтичането на секретна информация.

"Защо вчера? Ами за да няма правителство. Защо вчера поискаха моя имунитет, а не преди един месец? Целта е да няма правителство - ясно и точно", коментира Борисов.

Той отново заяви, че трябва да има редовно избрано правителство.

"Днес ще се видим пак с ПП и ДБ, защото хаосът в държавата вече е тотален. И не става въпрос за личностите. Съдебната реформа си има цена. От 2009 г. съдебна реформа няма. В момента, в който ние приехме закона, в който има контрол над главния прокурор, изведнъж се раздвижиха със страшна сила. Трябва да сте слепи това да не го виждате. Започнаха веднага атаката по партията на промяната, за да блокират всякакви разговори", коментира той, цитира го "24 часа".#Бойко Борисов #имунитет #депутатски имунитет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай