Седмичен хороскоп (27.05. - 02.06)

Седмичен хороскоп (27.05. - 02.06)

Pixabay

A A+ A++ A

Овен (21 март – 20 април)

Пътувайте рано и до обед проведете важните срещи и разговори. След това до неделя на обед останете където сте, не предприемайте нищо рисково и амбициозно. Очертават се намеси и опити за въздействие при взимане на важни решения. Тази вечер останете в тесен кръг от близки и доверени хора. Почивайте активно и творчески, сменете един вид труд с друг. Важното свършете рано сутринта на 27-и или следобед в неделния ден. На 29-и подпишете нов договор. На 30-и не се занимавайте с амбициозни дела, конкуренцията действа организирано. На 31-и давайте и дарявайте и сами ще намерите подкрепа за проблемите си. 1-и променя закони, правила и отношения. Вечерта проведете съвместни срещи и консултации. 2-и е ден за колективни инициативи.

Телец (21 април – 20 май)

Ден на отворените врати за вас. Може да влезете в перспективна среда и да получите повече пълномощия в интересуващите ви области. Простете на някой, който ви е обидил. Родените в първата декада лесно прекрачват забрани и граници в отношенията. Което не е ставало ще стане и ще се получи. Контролирайте емоциите и продължете започнатото независимо проблемите. На 27-и сте в силна юридическа позиция, а за 28-и се очертава изгодна сделка. 29-и дава шанс повече на родените в третата декада, които може да получат изгодно предложение и да сключат нов договор. На 30-и изкачвате връх в кариерата, а на 31-и помагате и на някой друг да върви редом с вас. В тези дни колкото дадеш двойно ще получиш. На 1-2-и Луна и Марс ще ви гледат в рискови аспекти.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Родените в първата декада днес ще срещат опозиция не само в семейството, но и в служебната и приятелска среда. Не нагнетявайте напрежението с допълнителни искания и претенции. От обед до утре на обед контролирайте емоциите и не започвайте нищо ново, което не сте обсъдили с близки и партньори. Родители и деца не се разбират, не си оценяват труда и отговорностите. На 27-28-и интересите ви се сблъскват със силни противници. Може да се променят плановете за пътувания. Очертават се неприятни ангажименти. На 29-и стъпвате на нова база за развитие. 30-31-и ще са най-силните ви дни за периода. Планирайте срещи и подпишете изгодни договори. Уреждате юридическа подкрепа и странично финансиране. 1-и променя правилата. На 2-и влизате в нов екип.

Рак (22 юни – 21 юли)

Станете рано, пътувайте, уредете гостувания, почивайте активно на приятни места и сменете един вид труд с друг. От обед, до утре на обед не започвайте важни начинания, продължете със започнатото и го доведете до финала. Ако имате някакво давещо чувство в гърдите това е знак, че ви трябва повече духовна храна и е време да направите някои промени в начина си на работа. 27-и има своята светла и тъмна половина. Важното уредете до обед, а на 29-и отложете инициативите за следобед. На 30-31-и Луната от Везни е в конфликт с Венера от Рак. Влизате в проблемни отношения, някой изневерява и върви към раздяла. Контролирайте играта на чувствата. Но на 1-2-и ще ви въздействат брилянтите аспекти на Луната от Скорпион и планетите от Риби. Правите силен ход.

Лъв (22 юли – 22 август)

Ако днес направите някаква услуга ще ви поискат и друга. Движат ви емоции. Внимавайте с обещанията, особено следобед. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Така само се товарите с нови ангажименти и странична работа, а вашата остава на втори план. До утре на обед нищо важно не започвайте. Ограничете контактите, търсете релакс и почивка на приятно и зареждащо място. 27-28-и са натоварени с работата на другите, а за вашата малко време и място ще остане. Контролирайте емоциите, туширайте конфликтите и не си поставяйте тежки и отговорни задачи. На 29-и намирате тайни и явни ресурси и подкрепа. На 30-и енергийният ви потенциал нараства, не отивайте в крайности. 31-и носи заслужените награди. 1-2-и са рискови и ви срещат с обединената конкуренция.

Дева (23 август – 22 септември)

Днес Луната от Дева сключва конфликтни и рискови аспекти със Слънцето и Сатурн. Ще трябва да се съобразите с хората, от които зависите или сте издигнали на пиедестал. Родителите поставят ултиматуми, а децата се опитват да ги заобиколят. Трудно ще се намери обща допирна точка и още по-трудно ще се напаснат мнения и позиции. До утре на обед каквото се развали трудно ще се оправи. На 27-и родените в първата декада влизат в конфликт с родители и деца. 28-и е проблемен и за родените във втората декада. Съобразете се с реалностите. На 29-и е добре да се започнат строителни дейности и ремонти. На 30-и влизате нова група и екип. Застанете на старта. На 31-и кандидатствайте по спонсорски програми. На 1-2-и предстоят важни срещи, облечете новите дрехи.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ден за прошка и освобождение от греховете. До обед подновете стопирани в миналото отношения. За следобед не планирайте старт на нова дейност и програма. Пътувайте, водете преговори, огледайте терени и имоти. Днес може да се намери решение и лек за всяка болка и проблем. Гледайте само като оправите едно да не развалите друго. Нужен е комплексен подход в ситуацията. 27-и започва с примирие, но завършва отново с натиск. На 28-и действайте по важните задачи следобед. 29-и дава ход на новите ви инициативи. Луната навлиза във Везни и сключва брилянтен аспект със Слънцето. 30-31-и ще донесат печалби и предложения. Чакайте награди за положените усилия. На 1-и лесно се усвояват уроци и се напасват амбиции. 2-и е ден за работа в екип.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Активизирайте се, проведете разговори, които ще отпушат задръстени отношения и ще поставят началото на нов етап в отношенията ви. Ден за помирение и прошка. Имате възможност да се извините, без това да накърни самочувствието ви. В организма ни се включват в действие енергии на дълбоко и фино ниво. Добре е да се спазва диета не само във физически, но и в духовен план. На 27-и за вас ще действа пръстът на съдбата. Може да намерите отдавна търсеното място или човек. До обед на 28-и не се занимавайте с нови проекти. 29-и отваря пред вас заключени врати и сърца. На 30-и подпишете нов договор и уредете плащания. 31-и е ден за обгрижване на тези, които обичате и цените. На 1-и уредете имотен спор, не протакайте. На 2-и се включете в нов работен екип.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес Сатурн, Луна и Слънце са в тежки аспекти за родените в първата декада. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не влизайте в конфликти и се постарайте да туширате в зародиш семейните и приятелски недоразумения. Простете на тези, които са ви вкарали в стресова ситуация. Съветът е да на се изказват крайни мнения и ако може да се види всичко от към смешната му страна. На 27-28-и лесно може да влезете в конфликт с близките и децата. Не изказвайте крайни мнения и намалете претенциите. На 29-и ще намерите изход от всяка ситуация. Ден на фонтана от преливаща енергия. 30-и идва с решение на стар проблем, а на 31-и е добре да помогнете и на друг да реши своя. На 1-и всичко се променя, напаснете се, не вървете срещу вятъра. 2-и е ден за съвестни инициативи.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес Луна и Юпитер сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Чакайте предложения и направете такива. Сключените договори ще обезпечават бъдещето и семейните ви отношения. До обед с всеки може да се разберете, помирите и сдобрите. Днес отваряте нова страница в бизнеса и в партньорските връзки. До вечерта приключете със стар ангажимент. Очертава се чудесен уикенд за вас. Градят се нови мостове и се възстановяват стари връзки. На 30-и влизате в опасна среда, а на 31-и претърпявате крах на личната си амбиция. На 1-2-и за вас ще действа пръстът на съдбата. Ще се подреди по нов начин не само животът и любовта, но и връзките и предпочитанията ви. Излизате на финалната права, сключвате изгодни и перспективни договори.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Ден на помирение, не заставайте като арбитър между двама, за да си нямате неприятности и с двамата. Нека се оправят сами. Денят започва ведро и обещаващо, но до вечерта може да се забъркате в изневери и изнервящи ситуации. Пазете свои и чужди тайни. Не приемайте да вършите чужда работа и да поемате нечия отговорност. Не взимайте прибързани решения. На 27-и действайте изпреварващо сутринта, а в неделя следобед. 29-и отваря нова страница в отношенията у дома и на работното място. Реализират се планове и намерения, излизате от период на задръжки и в следващите два дни доминирате в средата си. На 30-31-и сключете нови договори и приемете предложение за съвместна дейност. 1-2-и са рискови и неблагоприятни.

Риби (19 февруари – 20 март)

Луната навлиза в Дева и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак и в конфликт със Слънцето от Близнаци. Ще има разногласия, ще се почувства рязко пропастта между поколенията. Родителите искат едно, децата правят друго. Нищо няма да се постигне с ултиматуми и забрани. Може би трябва да отслабите хватката и изискванията. Времената са други, всеки трябва да се напасне на промените. На 27-28-и Луната от Дева е в опозиция на Сатурн и Нептун от Риби. Трудно ще се разберете с деца и родители. Говорим на различни езици и мислим различно. На 29-и намирате скрити източници на сила и ресурс. Доминирате в играта на чувствата. 30-и е ден на високи амбиции и изисквания. На 31-и давайте и дарявайте. 1-2-и ви изкачват на висока позиция с нов договор, предложение и придобивка.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »