Журналист: Радостин Василев е изнудвач - опита с ИТН, опита и с Татяна Дончева

Журналист: Радостин Василев е изнудвач - опита с ИТН, опита и с Татяна Дончева

фейсбук

A A+ A++ A

Не разбрах какво иска да каже Радостин Василев. Той е изнудвач. Изнудваше и ИТН. Опитва се да изнудва и Татяна Дончева. Не знам какво иска той. Пресконференцията му беше безсмислена. Това каза пред БНР журналистът Копринка Червенкова.

"С историята с Иван Гешев някой ритна мравуняка и се разбягаха едни едри мравки, мравки хищници. И започна борбата за оцеляване. Страх ме е, че оцелелият ще бъде Гешев".

Според нея в момента Бойко Борисов е "натиснат и пратен в кьошето", но не трябва да бъде подценяван. И в предаването "Хоризонт за вас" допълни:

"Ако неговите хора, които сега ръмжат и бръмчат, утихнат, това означава, че им е обещал да ритне правителството, ако то се случи. Предполагам, че ще се случи. Борисов ще изчака да приемат някой и друг закон, бюджетът, например, след което ще им тегли шута и като победител ще тръгне към местните избори. Други ходове за оцеляване няма. Гешев може да оцелее, ако разклати максимално Борисов и неговите хора във ВСС решат, че вече няма нужда да го слушат. Тогава ще започнат да зависят от собствените си отношения с Гешев, а там сигурно има отношения, и те не са много чисти. И Гешев ще остане да си царува".

По думите ѝ в момента се наблюдава тържество на незначителността ни.

#Радостин Василев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »