Максим Бехар – „Най-добър PR професионалист в света“ на международните награди IPRCCА

Максим Бехар – „Най-добър PR професионалист в света“ на международните награди IPRCCА

M3 Communications Group, Inc.,

A A+ A++ A

Максим Бехар бе обявен за „Най-добър PR професионалист в света“ от международното жури на наградите за PR и корпоративни комуникации – IPRCCA 2022. Бехар е главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

Наградата бе връчена на специална церемония на живо в Ню Делхи на международния форум IPRCCC, организиран от авторитетната медия exchange4media за публични комуникации.

Освен водещ комуникационен експерт с над 30-годишен опит, Бехар е бивш президент и настоящ директор по международното развитие на най-влиятелната PR организация в света ICCO. Той бе избран и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е автор на една от най-добрите книги за PR в момента – „Световната PR революция“. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO, а сред множеството му отличия са наградите „Най-добър PR професионалист в Европа“ за 2020 и 2022 година от най-авторитетното издание за публични комуникации в света PRWeek.

Бих искал да изразя искрената си благодарност към журито на IPRCCA 2022 за това високо признание. То е не само отличие за мен лично, но и признание за упоритата работа на целия ми екип в M3 Communications Group, Inc., с които превръщаме PR-ът в истинска революция вече 28 години. Тази награда е още един стимул да продължаваме да се развиваме и да предлагаме най-доброто на нашите клиенти“, коментира Максим Бехар, CEO на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в тазгодишното 13-о издания на наградите IPRCCA 2022 се избират от жури, съставено от международни доказани експерти в бранша. Престижният конкурс регистрира номинации на общо 700 участника от цял свят.

Подробна информация за конкурса и победителите ще откриете тук.

В рамките на конференцията, съпътстваща церемонията по награждаване на IPRCCA 2022, Максим Бехар взе участие онлайн като ключов говорител и представи вдъхновяваща лекция на тема „Еволюцията на съвременния PR“. Събитието привлече вниманието на водещи експерти и бизнес лидери в сферата на публичните комуникации. Лекцията можете да гледате тук.


#Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници