Близки до Ергена Евгени: Валерия го командори нон стоп, няма да ги бъде заедно...

Близки до Ергена Евгени: Валерия го командори нон стоп, няма да ги бъде заедно...

бТВ/Ергенът

A A+ A++ A

Евгени и Валерия се превърнаха в една от най-обсъжданите двойки след финала на "Ергенът" наскоро. И ако не друго, то поне сега двамата могат спокойно да си се разхождат, хванати за ръка, а не да се крият като ученици по мотели и квартири.

Да, вече го правят, само че докога ще продължи тази тяхна идилия, вече започнаха да се питат и в социалните мрежи, където активно следят развоя на отношенията им. Евгени и Валерия живеят заедно, но като че това съвсем не е достатъчно, за да бъдат истинско семейство.

Оказа се, че първите искри между влюбените не само са започнали да прехвърчат рано-рано, но и не давали гаранция да се задържат дълго един до друг.

Причината, според запознати, била Валерия, която грабнала победата и сърцето на Евгени, но оставила своето на кучетата, за които се грижи. Откакто са заедно, единствено Евгени правел компромиси в отношенията им, като дори склонил четириногите в банята си.

"За всички до Евгени стана ясно, че истински влюбеният е той, не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и пълна фанатичка, що се касае до принципите и начина й на живот. Застави го да живее с кучета, застави го да яде вегански храни, командва го постоянно", разкриват близки до най-желания тв ерген, пише kliuki.bg

Първите им скандали са факт, а Евгени вече не изглежда толкова щастлив, колкото го показваха в имението, и навярно все по-често се пита дали наистина това е жената за него", разкриват още запознати. Те са убедени, че двамата няма да ги бъде дълго, без значение дали той ще се връща към Елена, или ще търси нова любов в друга жена.

Снимки: ФБ/Ергенът

#"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »