Пони от зоопарка в Стара Загора изяде два пръста на бременна жена при кошмарен инцидент

Пони от зоопарка в Стара Загора изяде два пръста на бременна жена при кошмарен инцидент
A A+ A++ A

Пони буквално изяде пръст на бременна жена в зоопарка в Стара Загора, съобщи пред колегите от plovdiv24.bg адвокатът на пострадалата Трайко Иванов. Инцидентът е от 8 май, когато младо семейство решило да отиде да се забавлява с детето си в зоопарка. Жената, която е пловдивчанка, решила да се порадва на понито и да го погали.

Никой не е очаквал то да извърши такова ужасяващо нещо, сподели адвокатът. Животното направо изяло целия безименен пръст на лявата ръка и съседния наполовина.

В момента жената, която е в седмия месец, е в силен стрес, плаче, когато си гледа ръката, знае, че ще остане инвалид за цял живот. С нея работи психолог. Лежала е в болница пет дни, претърпяла е ампутация.

Засега семейство Челебийски няма да предприема нищо срещу община Стара Загора, отговорна за зоопарка, докато не се роди бебето. Всички се молят то да е живо и здраво и този случай да не даде отражения.

След това ще заведем дело, категоричен е адвокат Иванов.

Пред bTV пък пострадалото семейство разказва, че понито е било агресивно и срещу други хора. "Дни преди инцидента с мен е имало нападнато дете - то се е отървало със счупена ръка, друга жена също е била атакувана от животното".

За проблемното пони обаче в зоокъта под Аязмото мерки не били взети своевременно.

Мъжът на пострадалата - Благовест Челебийски разкри, че е бил безпомощен в ситуацията и само е гледа; ужасено. "Понито захапа цялата й ръка, а тя само посегна, без да го докосва. Повлече я и тя почна на пищи, детето ни на 2 години - също".

#зоопарк #Стара Загора #пони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"