Страшен късмет! Китаристът на Слави - Цветан Недялков, и синът му са оцелелите при взрива на елтротинетката

Страшен късмет! Китаристът на Слави - Цветан Недялков, и синът му са оцелелите при взрива на елтротинетката

nma.bg

A A+ A++ A

Китаристът от групата на Слави Трифонов, Цветан Недялков, е собственикът на взривилата се тротинетка в апартамент в София в сряда сутринта. Това съобщи самият Трифонов във фейсбук профила си.

Около 10 ч. в сряда електрическа тротинетка е избухнала в апартамент на ул. "Козлодуй" в София. Взривът е причинил пожар и на място са пристигнали две пожарни и два полицейски екипа.

"Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия", пише Трифонов.

Недялков е купил тротинетката на сина си и я е включил да се зарежда в хола. 10 минути по-късно тя е избухнала. Взривът е бил толкова силен, че е избил прозорците на апартамента. Цветан Недялков и синът му не са пострадали, увери Трифонов.

"Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя. Пиша тези редове, за да ви отправя сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!", пише още той.#взрив #пожар #тротинетка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино

Анкета

Какъв е предпочитаният ви начин за придвижване до работа?