На Герена ще опитат да забравят за Мъри като назначат за треньор сериозно име от чужбина

На Герена ще опитат да забравят за Мъри като назначат за треньор сериозно име от чужбина
A A+ A++ A

Левски вече е избрал едно от имената, които са били предложени от Лъчезар Танев на бившия му съдружник Наско Сираков като варианти за старши треньор на Левски, пише “Мач Телеграф”. Родният импресарио е предложил няколко имена от Испания за евентуален заместник на Елин Топузаков от лятото.

“Сините” искат да докарат на “Герена” сериозно име с визитка, за да не бъдат упреквани постоянно, че са изпуснали Станимир Стоилов. Така там са се спрели на човек, който в момента е свободен, но пък има и сериозен стаж в чужбина, а не само на Иберийския полуостров. Това е 49-годишният Хуан Карлос Карседо.

Бившият играч на Оспиталет, Граманет, Еспаньол Б, Атлетико Билбао, Атлетико Мадрид Б, Ница, Леганес и Лас Палмас доскоро бе неразделна част от Унай Емери.

Той е работил с именития си сънародник в Алмерия, Валенсия, Спартак (Москва), Севиля, Пари Сен Жермен и Арсенал. Едва след уволнението им от “топчиите” започва самостоятелна кариера като треньор.

Карседо води Ибиса до историческата първа промоция на клуба в Сегунда дивисион, което му гарантира договор до края на 2023 година. Спецът обаче не успя да го изпълни, след като в края на 2021 година бе уволнен за серия от слаби резултати - шест мача без победа.

След това Карседо пое Сарагоса. Той обаче бе начело на бившия отбор на Наско Сираков само в 15 мача и записа 4 победи, 4 равенства и 7 загуби при отрицателна голов разлика.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"