В очакване на решение: ПП-ДБ се събира на заседание в столичен хотел

В очакване на решение: ПП-ДБ се събира на заседание в столичен хотел

Стоп кадър/НОВА (архив)

A A+ A++ A

Членовете на Националния съвет на "Продължаваме промяната" (ПП) се събират на заседание в столичен хотел. Преди това се е събрал коалиционният съвет на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ). В коалиционния съвет участват Кирил Петков, Асен Василев, Владислав Панев, предаде "Дарик".

"Вие знаете, че ние сме много демократична коалиция, свършихме Коалиционен съвет, сега минаваме през Националния съвет на "Продължаваме промяната" и завършваме на "Кърниградска" с парламентарната група, тогава ще можем да кажем информация". Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

По-късно тази вечер ще има заседание на ПГ на ПП-ДБ, след което се очаква да бъде обявено решението дали ще подкрепят правителството на кандидата за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.

Във вторник депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски припомни пред БНТ, че има решение на Националния съвет да не бъде подкрепен първият мандат на ГЕРБ. Личното мнение на депутата и член на висшия ръководен орган на ПП е, че това решение ще бъде препотвърдено, но, все пак трябва да се изчака Националният съвет.

На брифинг в неделя кандидатът за премиер Мария Габриел обяви, че предлага експертен с времеви хоризонт от една година.


#Кирил Петков #ПП-ДБ #нов кабинет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници