Младеж колабира в дискотеката с голите обиски след употреба на райски газ

Младеж колабира в дискотеката с голите обиски след употреба на райски газ

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

17-годишен младеж колабира в дискотеката "Бушидо" в Пловдив, където МВР направи масов обиск на клиенти.

Бащата на момчето призна за случилото се. Ученикът бил откаран с линейка от клуба. Тази сутрин той е бил изписан от болничното заведение, предаде БНР.

Бащата на колабиралото момче е футболистът Георги Какалов, бивш състезател на Ботев-Пловдив. Той обясни, че синът му е бил в дискотеката със съгласието на майка си, която е подписала декларация, необходима за влизане в клуба. Момчето отишло с компания, след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел. След това продължили да празнуват в дискотеката.

Бащата на момчето е категоричен, че синът му не употребява алкохол, тъй като тренира футбол, а също така не взема и никакви наркотици. Според него причината за случилото се е употребата на райски газ.

"Аз му имам пълно доверие, но въпреки това, докато бяхме в болницата поисках да му направят пълни изследвания. В кръвта му няма никакви следи от наркотици, алкохолът е 0,6 промила”, коментира Какалов, което се равнява според него на 2 бири.

Приятелите на тийнейджъра отричат да са дишали балони с райски газ. Собствениците на клуба също казват, че вътре не се продава райски газ.

Момчето навършва пълнолетие след 3 месеца, уточни баща му. Той благодари на охраната на заведението за това, че са оказали първа помощ на сина му.

#Пловдив #райски газ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"