Пълни портфейли за тези зодии до края на месеца

Пълни портфейли за тези зодии до края на месеца

Pixabay

A A+ A++ A

Астролозите направиха хороскоп за летните месеци и по-точно какво се очаква да е финансовото състояние на зодиите по време на тях.

Звездите, според експертите, са категорични, че представителите на три знака ще могат да се радват на значителни финансови постъпления, пълни портфейли и банкови сметки.

Разбира се, астролозите размахват пръст и казват, че тези хора трябва все пак да са внимателни и да не изпразват всичките си спестявания, а да харчат разумно.

Близнаци

Представителите на този знак ще имат шанса да започнат собствен бизнес. Може да не е нещо глобално, но пък ще е някакъв интересен и обещаващ стартъп, който ще започне да генерира приходи буквално от първия месец.

Стрелец

За Стрелците звездите са отредили увеличение на заплатата. Може да имат добър бонус или да ви одобрят за повишение. По-големи финанси редовно ще започнат да постъпват в сметките ви от юни и това ще ви помогне значително да подобрите живота си и да си купите това, за което дори не сте си позволявали да мислите преди.

Риби

Рибите ги очакват наистина приятни финансови промени в края на пролетта и началото на лятото. Представителите на този знак ще искат да сменят работата си, а на новото място ще получават значително повече, отколкото са печелили преди. Това ще бъде път към откриването на нови възможности, пише jenata.blitz.bg.


#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »