Ивелина от #Ергенът 2: Кой кого учи в една връзка?

Ивелина от #Ергенът 2: Кой кого учи в една връзка?

jenite.bg

A A+ A++ A

"Нещата се случиха много случайно. Свързаха се мен, тъй като ме смятаха за подходяща и това се оказва правилно, тъй като спечелих трето място", сподели с нас Ивелина по повод конкурса, в който е участвала.

Нещата се случват много бързо, но това се оказва не особено голям проблем за Ивелина, тъй кат тя определя себе си като спонтанен човек. Всъщност тя се занимава с мода и участва в конкурси за красота още от ранна детска възраст и сцената никак не ѝ е чужда.

Miss International Tourism е на високо световно ниво и по думите на Ивелина, той не прилича на никой друг, който е участвала досега. Той е свързан с туризма из целия свят и цели да популяризира различни дестинации.

Макар тя да се занимава с изключително много неща, в "Ергенът", тя бе представена като учителка.

"От всичко, което правя са избрали точно това. По професия съм художник, пътувала съм много, особено като студентка чрез Еразъм. В България преподавах изобразително изкуство в частно училище, а в Испания преподавах в 3 български училища, където съхранявахме българските традиции и култура.", обяснява тя.

Но нека си дойдем на думата и разберем какво я е впечатлило в Евгени по време на участието ѝ в култовото риалити!

"Беше такава експлозия от емоции. Не спрях да повтарям колко е красив този Евгени, но след това неговата стеснителност не успя да ме отпусне. Мъжът трябва да умее да предразполага една жена. Споделих лични неща, но той трябваше да направи по-голяма крачка към мен, тъй като аз направих доста", споделя Ивелина.

Трябва ли да се учим от мъжа или той от нас? Коя дама е наистина влюбена в Евгени, според Ивелина? Какво не ѝ допада в поведението на Евгени? Свободно ли е сърцето ѝ? Всичко и това и още много други неща ще научите в нашето интервю с една от най-колоритните участнички във формата:


#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »