15 000 лева ще лапне новата носителка на титлата "Мис Силикон"! Последната избухна с пост

15 000 лева ще лапне новата носителка на титлата "Мис Силикон"! Последната избухна с пост
A A+ A++ A

15 000 лв., три пъти повече от предишното издание, ще грабне следващата носителка на титлата „Мис Силикон“, пише „Телеграф“. Кастингите стартираха преди дни, а информациите за голямото поощрение са мотивите силиконовите дами да се записват още от първия ден.

Актуалната носителка на титлата „Мис Силикон“ Михаела Стоичкова написа в мрежата, че няма да се раздели с короната толкова лесно. “Може да се запиша пак, да не бързат да се радват”, каза тя. Михаела обясни, че няма такова изискване - щом си спечелил веднъж, да не може да се явиш отново, и е твърдо решена да изненада всички с участие и в този сезон. “Наградата не ме интересува толкова, но изживяването и адреналинът от победата за мен са важни”, добави миската.

Различното тази година ще е, че най-вероятно ще има топлес тур. Или поне предварителна фотосесия, в която претендентките да покажат своите форми дибидюс, заявиха организаторите. До момента за участие са се записали десетина дами. Тепърва предстоят кастинги на живо, за да се изберат финалистките. Тази година те ще бъдат представени пред публика 3 седмици преди финала. След което за победителките ще се гласува онлайн, обясниха организаторите. И тази година финалът ще се състои в средата на лятото, най-вероятно на морето.

Снимка: Фейсбук - Mihaela Stoichkova

#Мис Силикон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »