Бориславова: Лично ще прехвърля програмата, за да няма драма при ГЕРБ

Бориславова: Лично ще прехвърля програмата, за да няма драма при ГЕРБ

Фейсбук/Lena Borislavova

A A+ A++ A

Бившата депутатка от ПП-ДБ и екс говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова даде заявка във фейсбук, че партията й няма да се откаже с лека ръка от управленската си програма. А заради критиките, които ГЕРБ отправиха към коалицията, че е избрала документът да бъде в екселска таблица, тя се ангажира лично да го прехвърли в друг формат - на Word. Аз лично поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, за да намалим драмата, заяви тя.

"Не се караме на медиите, не свикваме истерични прес конференции, защото ни е трудно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, за да говорим как да се състави работещо правителство, което да свърши работа, а не просто да управлява вместо Радев", заяви тя след като в сряда ГЕРБ дадоха пресконференция в парламента, на която разбиха на пух и прах част програмата на ПП-ДБ. След това хората на Бойко Борисов започнаха преговори за реализация на първия мандат с останалите партии. А лидерът на ГЕРБ заговори за кабинет от личности, но с ограничен срок от действие.

"ГЕРБ управленска програма няма т- нито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна програма (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години.

Работеща формула за кабинет също не предлагат.

Лицата или “личностите” не се знае кои са", смята обаче Бориславова.

"ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си стиснат официално ръцете под мотото кабинет “Магнитски” или 3. Да говорят конструктивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат", коментира още тя.

"ПП-ДБ имаме конкретно предложение за излизане от политическата криза и за липсата на доверие между първите политически сили. Имаме конкретна управленска програма за конкретен срок, разграфена по приоритети и по тримесечия. Имаме и състав на кабинет, готов да застане зад тази програмата и пред отговорността да решават текущи проблеми при липса на стабилна парламентарна подкрепа", категорична е Бориславова, която напусна парламента с оправданието, че ще е ангажирана с изборите за местна власт, отбелязва "24 часа".

#Лена Бориславова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"