Как ще се отрази на всяка зодия лунното затъмнение (ВИДЕО)

Как ще се отрази на всяка зодия лунното затъмнение (ВИДЕО)

Стоп кадър/YouTube

A A+ A++ A

Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади наяве страхове, които сме се стараели да потискаме. Това обаче е моментът да се освободим от всички свои остарели възгледи, които се коренят в безпокойство или страдание.

Лунното затъмнение през май се провежда във фиксиран знак и ще подчертае областта, в която търсите най-голям контрол и власт в живота си, разказват от Elite Daily. Макар тези качества да са от съществено значение, понякога те могат да ви попречат да изпитате напълно удоволствията, които светът предлага. Докато Слънцето продължава да пътува през търсещия комфорт Телец, сме призовани да се откажем от желанието да задушим желанията си, за да разтворим обятия към това, което ни кара да се чувстваме удовлетворени.

Лунните затъмнения носят освобождаване, а тъй като това на 5 май ще мине под знака на Скорпион, нещата, от които се откажете сега, може да предизвикат дълбока трансформация.

Сега е моментът да признаете тежките чувства, които могат да изплуват на повърхността, за да се изправите лице в лице с тях и да се освободите. Тъй като актуалното затъмнение се случва по протежение на Южния възел, налице ще бъде желание да се откажете от части от себе си, които сте надраснали, така че да можете напълно да прегърнете комфорта и сигурността на посоката, в която сте се запътили.

Това лунно затъмнение съвпада с пълнолунието през май, наричано "Цветна луна". То е кръстено така поради факта, че това е месецът, в който започва цъфтежът на цветята. През 2023 г. на тази дата има и лунно затъмнение, което прави явлението още по-рядко.

Овен

Този месец лунното затъмнение в Скорпион хвърля светлина върху страховете и недостатъците, които таите спрямо приемане на подкрепа и помощ от околните. Като независим знак на зодиака, вие не винаги си позволявате да разчитате на близките си, но това затъмнение е възможност да се освободите от необходимостта винаги да упражнявате самодостатъчност. Приемете помощта, която ви се предлага сега – това не ви прави по-малко способни да се грижите за себе си.

Телец

На 5 май лунното затъмнение в Скорпион ще озари вашите романтични връзки и партньорства. Това е момент да освободите нуждата си от контрол, що се отнася до вашите връзки, защото в крайна сметка това може да ви попречи да изживеете отношенията си в най-пълна степен. Сега е моментът да се доверите, че хората в живота ви са насреща и нямат намерение да си ходят - ако смятате, че не са надеждни, може би е време да сложите край. Това затъмнение е възможност да изчистите всяко безпокойство или притеснение около своите взаимоотношения, за да видите какво (или кой) остава в крайна сметка.

Близнаци

Докато затъмнението в Скорпион се разгръща, ще бъдете насърчени да се освободите от всички остарели навици или практики в ежедневието си, които не са в съответствие с най-качествения комфорт и удовлетворение. Това може да доведе до промяна в храненето, сутрешната рутина или подхода ви към продуктивността. Моментът е подходящ да помислите как проявявате твърде много сдържаност – не бихте искали да се привързвате прекалено към ритуали, които ограничават или възпрепятстват вашия растеж.

Рак

На 5 май лунното затъмнение в Скорпион ще доведе до необходимостта да се освободите от всякакви страхове или недостатъци, свързани с творческото или сексуалното ви изразяване. Като воден знак, явлението няма да ви донесе прекалено емоционално напрежение, но ще ви подтикне да помислите как сте се въздържали от преживяването на дълбоко удоволствие. Заслужавате да се забавлявате - не се чувствайте така, сякаш трябва да се лишавате от нещата, които ви харесват.

Лъв

Този месец ще бъдете призовани да освободите всички страхове или емоции у дома и в семейния си живот. Макар това да е област, в която обичате да упражнявате голям контрол, има някоя идея, емоция или начин на мислене, които причиняват повече вреда, отколкото полза. Независимо дали става въпрос за недоволство към член на семейството или належащ време да стегнете багажа си и да се преместите, това затъмнение е възможност за вас да се освободите от ограниченията, които може да сте си поставили поради страх.

Дева

На 5 май затъмнението в Скорпион носи силни прозрения, свързани с настоящите ви мисли, перспективи и мнения. Като знак, управляван от Меркурий, вие приемате своите гледни точки много сериозно – толкова много, че може да продължите да следвате начин на мислене, който потенциално сте надраснали. Използвайте това затъмнение като възможност да освободите всякакви нагласи, вкоренени заради страх или ограничения. Промяната на позицията ви спрямо нещо не ви прави измамници.

Везни

Докато затъмнението в Скорпион се разгръща, ще бъдете подканени да се откажете от всякакви емоции, вкоренени в липси или недостиг, що се отнася до вашите пари и ресурси. Вие сте склонни да проявявате много предпазливост, когато става въпрос за харчене, и макар това да ви пречи да прекалявате, може също така да ви възпрепятства да се насладите напълно на плодовете на своя труд. Помислете как може да си позволите да се отдадете на това, което имате. Работили сте усилено за приходите си и те трябва да ви носят облекчение, а не страх.

Стрелец

Затъмнението в Скорпион ще акцентира върху вашите подсъзнателни практики и навици. Сега е моментът да открехнете завесата за всичко, което работи срещу вас - независимо дали е лош навик, начин на мислене или система. Обичате да си налагате доста самоограничения, що се отнася до психичното ви здраве, но може и да се ограничавате от истинска почивка, възстановяване и релаксация заради страх. Позволете си да се презаредите качествено батериите по време на това затъмнение – заслужили сте го.

Скорпион

Този месец се гмуркате дълбоко в дебрите на емоционалния си багаж. Затъмнението хвърля светлина върху някои от най-дълбоките ви страхове и тревоги, които ви пречат да изпитате истинска интимност във вашите романтични връзки. Помислете как упражняването на самозащита е пречело на връзката - ако е идвало от предпазливост, може би е време да намалите бдителността си. Любовта и партньорството не могат да си проправят път през твърде много стени.

Козирог

Този месец затъмнението в Скорпион носи необходимостта да освободите всички връзки или приятелства, които вече не ви служат. Запазването на отношения, които не са във ваша полза, само ще ви навреди, а вие заслужавате такива връзки, които ви освобождават, а не ограничават. Затова ако е дошъл моментът да прекъснете контакт със стар приятел или сътрудник, не се чувствайте виновни, че го правите. Израстването е доказателство, че се развивате.

Водолей

На 5 май затъмнението в Скорпион извежда наяве необходимостта да се освободите от всякакви страхове или тревоги в професионален план. Като знак, вие държите на стабилността в работата си, но в този ден ще бъдете призовани да обмислите как желанието ви да играете на сигурно в крайна сметка работи срещу вас. Може да е време да се оттеглите от текущото поле, в което се намирате, или да се освободите от притесненията, че няма да успеете. Ще ви се получи - особено след като премахнете нагласата си, че изпитвате някаква липса.

Риби

Докато затъмнението в Скорпион се разгръща, ще бъдете призовани да се отървете от всички остарели ценности или възгледи, които се коренят в безпокойство или страдание. Важно е вашите нагласи да ви осигурят усещане за комфорт – затова ако те ви ограничават повече, отколкото ви освобождават, може би е време да се освободите от тях. Независимо дали става въпрос за духовна практика или обучение, може да откриете, че затваряте вратата на една практика и преминавате към друга. Не бива да вярвате в нещо от страх, така че не се колебайте да освободите от всички идеи, които ви държат в застой, пише Една.бг.

#лунно затъмнение #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »