Само „Емко“ с шансове да купи ВМЗ – Сопот

Само „Емко“ с шансове да купи ВМЗ – Сопот
На 29 октомври изтече срокът за подаване на документи за съответствие с предварителните квалификационни изисквания от участниците в конкурсната процедура за продажбата на 100% от капитала на Вазовските заводи. Снимка: Би Ти Ви, архив
A A+ A++ A

Само компанията „Емко“ ЕООД има шансове да купи ВМЗ – Сопот, стана ясно от сайта на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК).

Документи бяха подадени и от тримата участници, закупили конкурсна документация – „Сейдж консултантс“ АД, София, „Емко“ ЕООД, София, и „Дунарит“ АД, Русе.

В информацията е посочено, че двама от тримата участници, подали документите, не отговарят на условията на стратегията за раздържавяване на дружеството и отпадат от по-нататъшно участие. Това са „Сейдж консултантс“ и „Дунарит“.

АПСК е поискала разяснения по подадените от „Емко“ документи за съответствие с предварителните изисквания в конкурса за продажбата на 100% от капитала на „ВМЗ“ АД, София.

На 29 октомври изтече срокът за подаване на документи за съответствие с предварителните квалификационни изисквания от участниците в конкурсната процедура за продажбата на 100% от капитала на Вазовските заводи.

#„Дунарит“ #„Емко“ #„Сейдж консултантс“ #изисквания #документи #конкурс #приватизация #Сопот #ВМЗ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Промишленост
Последно от Промишленост

Всички новини от Промишленост »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"