Шефът на СОС: Честито, софиянци! Първа цел на ПП-ДБ и "Спаси София" е да ви вдигнат данъците

Шефът на СОС: Честито, софиянци! Първа цел на ПП-ДБ и "Спаси София" е да ви вдигнат данъците
Фейсбук
A A+ A++ A

Честита радост, граждани на София! Вдигане на данъците за софиянци – първа цел на обединението ПП, ДБ и „Спаси София“, които ще „взимат“ София.

Това заяви в своя фейсбук профил шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев и поясни, че втората цел на обединението е мнозинство в общинския съвет, за да може всяка „непопулярна“ идея на общия им кмет да минава без усилия.

С тези щедри обещания ни дари шефката на ДСБ - София и бивш зам.-кмет на Оборище.

"Освен общ кандидат, с ПП, ДБ и „Спаси София“, обсъждали как да вдигнат данъците "максимално справедливо и безболезнено за хората", написа още Георгиев.

"Изненадаха ме, признавам си. Че ще имат общ кандидат е ясно - казва се Васил Терзиев. Лена щеше да е шеф на общинския съвет. В замяна Борис Бонев ще стане зам.-кмет по транспорта, а Любо Георгиев - главен архитект. Голяма сделка, голяма изненада. Нарича се "пазаруване", „за всекиго по нещо“ и вече сме го виждали как работи в Министерство на транспорта и в кабинета „Петков“, заяви шефът на Столичния общински съвет.

"Колеги, кандидати за всичко в София и на всяка цена, моля ви, първо покажете на хората "максимално справедливо" и "безболезнено" споделяне на истината по следните въпроси:


#Георги Георгиев #местни данъци #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"