Без тапи по границите, най-натоварено на ГКПП-Видин за камиони

Без тапи по границите, най-натоварено на ГКПП-Видин за камиони
АПИ
A A+ A++ A

На границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП "Видин" и на ГКПП ''Кардам'' за товарни автомобили на изход, информираха от МВР на сайта си.

Извършва се монтаж на допълнителна покривна конструкция на две от трасетата на ГКПП "Видин" при влизане в България. Движението се пренасочва през останалите трасета чрез пътна сигнализация. Преминаването през съвместните гранични пунктове "Кайнарджа"/"Липница" и "Крушари"/"Добромир" се осъществява съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа, допълват от МВР.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През съвместните гранични пунктове "Златоград"/"Термес" и "Ивайловград"/"Кипринос" могат да преминават само леки коли и микробуси.

От МВР посочват, че по границата с Република Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Поради строително-монтажни дейности в зоната на ГКПП "Калотина" се налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението, което може да удължи времето за преминаване.

По границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Интензивен трафик отчетоха от МВР вчера във връзка с предстоящите почивни дни за празника 1 май.

#трафик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »