Ето какво прави Емили Тротинетката в ареста

Ето какво прави Емили Тротинетката в ареста
A A+ A++ A

"Емили рисува в ареста, за да мине по-бързо времето. Тя не обича да чете книги, там няма телевизор, затова на свиждането миналата седмица й занесохме флумастери, скицници, тетрадки, за да си прави рисунките“, най-близкият приятел на Тротинетката - Тихомир - Мелиса Рангелов.

Той не скрива радостта си, че неговата любима Емили се храни по три пъти дневно и нито е брадясала, защото никога не е имала брада, нито си блъска главата в стените, това били измислици на жълтите издания, убеден е участникът във "Фермата“.

С годеницата му зарадвали обща им приятелка и с шоколади, и кроасани. По думите на Тихомир - Мелиса арестантката се държи, не може да се отрече, че е измъчена психически, но е обнадеждена, че вероятно до месец и половина ще излезе на свобода.

"Очакваме условна присъда, домашен арест или съдебно психиатрична експертиза. Сега Емили е в следствения арест до приключване на съдебното производство. Тя вече половин месец е зад решетките, а по закон този срок не може да е по-дълъг от два месеца“, обяснява бившият културист за "България Днес“.

#Емили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино

Анкета

Какъв е предпочитаният ви начин за придвижване до работа?