Събарят Зимните Сараи на Румен Гайтански - Вълка

Събарят Зимните Сараи на Румен Гайтански - Вълка
zelenodvizhenie.bg
A A+ A++ A

Събарят Зимните Сараи на Румен Гайтански - Вълка. Това реши Върховният административен съд.

Решението е без право на обжалване. Новината съобщи Владислав Панев в личния си профил във Facebook.

"С това беше отменено лобисткото решение на предишната инстанция, която беше намерила "пропуски" в заповедта на Столична община.

Припомням, че строежа се намира на територията на Държавно ловно стопанство Искър, съвсем близо до язовира. И се извършва по договор с фирмата на Вълка "Био майнинг", която освен това получи 150 милиона от Българска банка за развитие по времето на Стоян Мавродиев за продажбата на малка пътна фирма в Кърджалийско.

Изграждането на Сараите спря, след като преди 3 години осветих схемата като ги снимах отгоре с дрон. По този начин, капка по капка, връщаме справедливостта и законността в България. Процесът не е лесен, не е и бърз. Но се случва ако имаме здрави нерви и търпение. Няма друг начин за просперитета на страната, освен всички да са равни пред закона. И личният ни пример е особено важен. Затова и има смисъл от на пръв поглед обречени битки срещу Вълка, Ковачки и други "по-равни". Както се вижда, упоритостта се възнаграждава", написа още Панев от "Демократична България".


#Румен Гайтански-Вълка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"