Сладко отмъщение! Русата Златка се подиграва на Джизъса заради поредния му развод

Сладко отмъщение! Русата Златка се подиграва на Джизъса заради поредния му развод
Фейсбук/Златка Райкова
A A+ A++ A

Бившата на Благой Георгиев - Златка Райкова, ликува след краха на връзката на Джизъса с Полина. Точно заради сексапилната и много по-млада брюнетка бившият футболист заряза русото изкушение.

Русата Златка се скъсала да се подиграва на Благой пред близки приятелки. Тя споделила, че раздялата на Джизъса с Поли е напълно очаквана. В момента Златка се чувствала на седмото небе от щастие, след като гръмна новината за поредния развод на Георгиев.

Силиконовата бомба засега не иска да коментира публично раздялата на бащата на единственото ѝ засега дете. Двойката е в обтегнати отношения и води дела за попечителството на общия им наследник Благой-младши.

Още при раздялата си с бившия футболист Златка изригна срещу Джизъса и предрече бърз крах на новата му авантюра. Изглежда, Златка добре познава стоката си.

Благой и велинградската милионерска наследничка се ожениха преди по-малко от година. А с брака им вече е свършено. Тунингованата мадама ще поиска развод от Джизъса веднага щом се прибере от "Сървайвър". Пред "България Днес" плеймейтка призна, че връщане назад няма и окончателно се разделя с Благо.

Златка отдавна е прежалила Георгиев, който ѝ направи бебе. В момента тя очаква рожба от новия си годеник - Карен.

#Златка Райкова #Благой Георгиев - Джизъса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"