Захари Бахаров стана голям бос в шоубизнеса

Захари Бахаров стана голям бос в шоубизнеса
Фейсбук
A A+ A++ A

Захари Бахаров е от малкото актьори в България, които никога не се оплакват от ниското заплащане в сферата на изкуството. И има защо. Само за две години той успя да се превърне от обикновен актьор в една от най-влиятелните фигури в родния шоубизнес. Сложил e ръка на огромна част от най-касовите проекти на българската сцена, пише Уикенд.

Само две години са били достатъчни на Захари Бахаров да стане продуцент на много от изявите на най-големите звезди у нас, като по този начин получава част от приходите от продажбата на билети. Той е един от петимата съдружници в дружеството „Артвент”, което се занимава с организиране на културни събития.

Под неговата шапка се изявяват артисти като Димитър Рачков, Любо Киров, Стефания Колева, Бойко Кристанов, Михаил Билалов, Христо Шопов, Хилда Казасян, близнаците Дарин и Деян Ангелови, Теодора Духовникова, Иван Бърнев, Емил Марков, Лилия Маравиля, Александра Сърчаджиева, Максим Ешкенази, Михаела Маринова и други популярни лица, които генерират приходи само със споменаването на имената си.

Сред тях, логично, е и братът на Захари - скандалният Явор Бахаров, който трудно би намерил работа без батко си.

„Артвент" продуцира хитови спектакли на режисьора Явор Гърдев, включително култовото заглавие “Чамкория”, билетите за което се разпродават за минути.

Любопитно е, че този успех на актьора на полето на бизнеса е постигнат само в рамките на две години. Фирмата му е активна от 8 март 2021-ва, показа проверка на „Уикенд". Като с магическа пръчка тя успява да привлече към себе си толкова много популярни артисти, че вече е трудно да намериш звезда, която не работи под нейната шапка.

#Захари Бахаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"