Слави Трифонов няма да е депутат

Слави Трифонов няма да е депутат
A A+ A++ A

Председателят на ПП „Има такъв народ“ Слави Трифонов е подал заявление, с което се отказва да бъде народен представител в 49-ото Народно събрание, стана известно на днешното заседание на ЦИК. Заявлението на Трифонов беше прието с 12 гласа „за“ и един „против“. Преди дни Асен Балтов от листата на ГЕРБ-СДС също се отказа от депутатското си място в 49-ия парламент.

Трифонов бе водач на листите на ИТН Благоевград и Стара Загора, откъдето партията вкарва депутат, а дясната му ръка Тошко Йорданов трябва да избира дали да представлява Варна или Плевен.

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие решение, с което да обяви имената на народните представители в 49-ото Народно събрание. Това стана по време на днешното заседание на комисията. „За“ решението гласуваха 13 души, а един беше „против“. Предстои решението да бъде обнародвано в Държавен вестник.

Председателят на ЦИК Камелия Нейкова посочи, че имената на избраните депутати в 49-ото Народно събрание ще бъдат публикувани на сайта на комисията днес.



#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници