На ПСЖ им писна от Меси и му посочиха вратата

На ПСЖ им писна от Меси и му посочиха вратата
A A+ A++ A

Грандът ПСЖ не иска повече в редиците си мегазвездата Лео Меси. Френският вестник "Екип" пише, че през лятото футболист №1 в света за 2022 година напуска със сигурност.

Единственият минимален шанс Меси да подпише нов договор е да се съгласи само на една четвърт от сегашното си възнаграждение. Световният шампион със сигурност няма да го направи.

"ПСЖ трябва да намери начин да намали разходите си - пише "Екип". - Само така ще избяга от финансовия феърплей и ще освободи средства за селекция."

От футболна гледна точка нищо не върви за Меси след световното първенство. При загубата на ПСЖ с 0:1 от Лион в неделя феновете го освиркваха, а медии полудяха. "Магията на Меси изчезна", написа в. "Паризиен". "Символът на падението", добавя "Екип".

Все по-вероятно става завръщането на Меси в Барселона. Но и за него е необходимо да редуцира заплатата си, уточнява "Труд". Каталунците търсят спонсори, които да плащат голямата част от възнаграждението му. Барса е в много тежка ситуация и дори вървят слухове за изваждане на клуба от Шампионската лига.

Единствените, които могат да си позволят Меси в сегашния му вид, са клубове от Саудитска Арабия.

#ПСЖ #Лионел Меси

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници