Внимавайте! Това са опасните дни през април!

Внимавайте! Това са опасните дни през април!
Pixabay
A A+ A++ A

Април е сред любимите ни месеци. Пролетта избухва с пълна сила, природата става все по-красива и зелена, този месец ще се радваме и на повече семейни моменти за Великден.

Астролозите ни напомнят, че във всеки месец има опасни дни. Въпросът е колко на брой ще бъдат и до колко ще усетим влиянието им. Този път астролозите акцентират върху четири потенциално негативни и опасни дни, в които е важно да сме максимално внимателни.

6 април - Пълнолуние

Първият опасен ден от април е Пълнолунието на 6-ти април. Въпреки факта, че ще премине под контрола на хармоничната енергия на зодия Везни. Това ще бъде неблагоприятен четвъртък, в който ще ни се струва, че правим всичко както трябва и все пак няма да сме доволни от крайния резултат. За да заобиколите всички препятствия, астролозите съветват да се вслушвате по-често в здравия разум, а не толкова в емоциите. В противен случай ситуацията ще излезе извън контрол. Също така на този ден не трябва да лъжете, да се преструвате, да бъдете лицемерни и умишлено да ядосвате хората около вас. Последствията от всичко това ще бъдат много неприятни.

11 април – Венера влиза в Близнаци, а Слънцето е в съвпад с Юпитер

Първото негативно събитие от този ден е смяната на знака на Венера. Тя няма да загуби напълно силата си, но ще загуби повече от половината си творческата енергия. По тази причина 11 април ще бъде опасен ден, но като цяло периодът на Венера в Близнаци от 6-ти май ще бъде относително стабилен. Планетата няма да ни лиши напълно от сили и възможности.

11-ти април може да се нарече вторият най-опасен ден през април, тъй като на този ден ще има и друго събитие, което вече може да се нарече неблагоприятно във всеки смисъл. Това е съвпадът на Слънцето и Юпитер. В този ден много от нас ще станат по-емоционални, егоистични, горделиви и самонадеяни. Комуникацията в бизнес сферата, а и в личния живот, с голяма вероятност ще стане много трудна и може да се случат доста недоразумения.

20 април - Пръстеновидно пълно слънчево затъмнение

20 април е най-опасният ден от месеца, тъй като ще бъде белязан от пълно слънчево затъмнение. Опасно е, защото Луната ще бъде изцяло вътре в слънчевия диск. Такива затъмнения са опасни преди всичко, защото е изключително трудно да се предвиди сценарият на събитията. Луната и Слънцето ще бъдат в Телец, така че на 20-ти април трябва да сте по-внимателни в работата и финансите. Този ден сякаш е създаден да ни носи проблеми и неприятности.

21 април - Начало на ретрограден Меркурий

За съжаление на 21ви април приключва периодът без ретроградни планети. На 21-ви април Меркурий ще започне ретроградното си движение. То ще продължи до 14-ти май. По това време ще трябва да поемате по-малко рискове и да спестявате повече. Астролозите отбелязват, че между 21-ви април и 14-ти май може да има трудности в комуникацията, пише Една.бг.


#опасни дни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"