С щур купон Отварачката отпразнува раздялата с Миро Дзвера (ВИДЕО)

С щур купон Отварачката отпразнува раздялата с Миро Дзвера (ВИДЕО)
Инстаграм/Мария
A A+ A++ A

Попфолк певицата Мария отпразнува раздялата с бившия в столичен клуб.

Певицата се появи на участие на колежката си Преслава.

По време на едно от изпълненията на Преси Мария се качи на сцената и двете заедно изпяха песента “Да гори в любов”.

“Излъжи го да гори в любов, пожелай му да гори в любов“, изпя Мара Отварачката за Миро Дзвера. След което партито продължи в шумна компания в заведението, отбелязва "Телеграф".

Днес пък в студиото на Нова тв миньончето на попфолка заяви: "Твърде грозни неща се изказаха!" Така Мария коментира за първи път скандала със съпруга си Мирослав Соколов. Миро е под домашен арест след обвинения за упражнено насилие спрямо изпълнителката.

Тя даде да се разбере, че темата не й е приятна и предпочита "личният й живот да бъде личен", като сподели учудването си, че по случая с Миро са взели отношение хора, които са далеч от обкръжението й.

"Тази грубост, тези грозни думи и толкова лъжи, тези, които взимат отношение - това не е правилно. Най-близките ми са семейството и колегите ми, а по този случай взеха отношение хора, които са далеч и нямат право да коментират", смята Мария. Тя е категорична, че е по-спокойна от всякога и не се страхува.

В крайна сметка Отварачката избяга от директните въпроси за побоя и какво се е случило във фаталната нощ, като дори не отговори какви са отношенията им в момента.



#Мара Отварачката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"