Врачката на Дарина Павлова предрича: Иде бум на болести от буболечки!

Врачката на Дарина Павлова предрича: Иде бум на болести от буболечки!
Колаж: Ретро
A A+ A++ A

Соня Щерева е една от най-популярните съвременни ясновидки и е известна като личната гадателка на бизнес дамата Дарина Павлова. Вдовицата на покойния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов неведнъж се е допитвала лично до Щерева в трудни за нея моменти в личен план.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина не спира целогодишно пред дома ѝ в железничарския град. С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот. Често за съдействие при заплетени случаи с нея се консултират дори и криминалисти.

Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години в България. Голямо земетресение няма да има, а българската земя ще потреперва само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът „спи“ и ако се събуди, има вероятност да стане опасно. Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават и през тази пролет и лято. „Луната расте и това оказва негативно влияние върху атмосферното налягане, което предизвиква потопите. Ще има унищожена реколта. Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени“, казва ясновидката. Тя допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозни болести, причинени от различни насекоми.

Соня е изумена, че сега в България е настанала „ерата на магиите“. При нея идвали редовно хора, пострадали от злонамерено енергийно влияние, или такива, които искали да направят някому лошо. Злосторниците обаче тя връщала още от вратата. Врачката на Дарина Павлова е категорична, че в България този бизнес в момента е много печеливш, но е пълно с шарлатани, които мамят хората и им вземат понякога хиляди левове, пише "Ретро".

„За да умееш да разваляш злодейството, да изчистиш негативната енергия, трябва да познаваш сърцето на Корана. В България има само двама-трима просветени, които са учили този занаят в Истанбул, и те умеят да направят качествено нещата. Така или иначе този, който поръчва, явно няма страх от Бога, защото някой ден злото се връща към него като бумеранг. Ако той не пострада, негативната енергия ще се стовари с двойна сила върху неговите деца или внуци“, припомня ясновидката.

#Соня Щерева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »