Нова подкрепа за Диана Димитрова: Хора от "Откраднат живот" споменават "шамари" и "синини"

Нова подкрепа за Диана Димитрова: Хора от "Откраднат живот" споменават "шамари" и "синини"
A A+ A++ A

Нова вълна от подкрепа към Диана Димитрова в скандала с Юлиан Вергов, дойде в последните часове. Няколко от членовете на екипа на "Откраднат живот", чиито имена присъстват в отвореното писмо, разпространено на 27 март, поискаха да бъдат премахнати от него.

В писмото се казва, че никой от подписалите го не е присъствал на побой нито във въпросния ден, нито в дните след това. Реакцията на Димитрова не закъсня и тя обяви писмото за фалшиво. Още на следващия ден (28.03) реквизитор от сериала излезе с името си, за да каже, че много от колегите, които са подписали писмото, явно са получили "амнезия", защото са му разказвали историята още през 2018 г.

На 29 март Димитрова разкри още хора, които са работили в сериала и я подкрепят публично с имената и лицата си. Днес актрисата публикува новата още свидетелства за подкрепа, която получава, като този път тя идва от хора, чиито имена присъстват в отвореното писмо, но искат те да бъдат премахнати.

Става дума за Даниел Емарт (сет дресър), Дилян Иванов (втори асистент камера), Светлозар Петров (реквизитор) и Йоана Попова (гардеробиер). Ето какво казват четиримата, които заявяват подкрепата си към Диана Димитрова:

Даниел Емарт - сет дресър: ''Казвам се Даниел Емарт, бях Сет дресър в сериала, потвърждавам казаното от колегите, името ми е използвано в медиите без съгласието ми, обадиха ми се с повод че правят списък на екипа да спазваме някакъв неутралитет, никога не е ставало дума за писмо до медиите и настоявам името ми да се махне от онзи списък''

Дилян Иванов - 2-ри асистент камера: ''Казвам се Дилян Иванов 2ри асистент камера. Обадиха ми се с молба за неутралитет, като ще бъде упоменато че не подкрепям никого и не съм виждал или чувал да се е случило нещо до момента на изявлението от Диана Димитрова. Писмото го прочетох от медиите до тогава не съм го виждал. В последствие се оказа, че във въпросния ден не съм бил на работа. Желая името ми да бъде премахнато от този списък!

Светлозар Петров - реквизитор, потвърждава, че е получил обаждане да запази неутралитет. Потвърждава, че не е информиран за упоменатия текст в отвореното писмо, изпратено до медиите на 27-ми март 2023 г. и че не е давал съгласие името му да бъде използвано във въпросното писмо.

Йоана Попова - гардеробиер: ''Казвам се Йоана Попова и постъпих на работа като гардеробиер през 2019 г. в ''Откраднат живот''. Не съм свидетел на случилото се, но ми е разказвана история от колеги, чиито имена присъстват в отвореното писмо от ''Дрийм Тийм'', в която се споменава ''шамар'' и последвала ''синина'', а не просто словесен конфликт.

Предполагам, че колегите ми са били изманипулирани за да запазят работните си места. Надявам се сега да постъпят правилно!'' На финала на днешната си публикация Диана Димитрова пише следното: "В каква държава живеем, след като лъжесвидетелите Велина Павлова и други от хайката, както стана ясно, организират съставянето на фалшиво писмо, уж от името на 31 човека от екипа на Откраднат живот, 20 от които не присъстват в деня на побоя. В каква държава живеем, след като Прокуратурата вярва на тази псевдосвидетелка-телефонистка, а не на човека, който ми спаси лицето със замразяващия спрей в деня на побоя.

Отговорът е: Когато хванеш Господ за шлифера, никой не го е еня в каква държава живееш. Още нещо ще кажа на безскрупулните защитници на насилника. Един ден Господ може да сведе поглед и да Ви подари от "моя грим''. Мили хора, не Ви го пожелавам."


#Диана Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »