Директорът на "Ел Би Булгарикум" обеща кашкавал за 16 лева

Директорът на "Ел Би Булгарикум" обеща кашкавал за 16 лева
A A+ A++ A

„Вчера подписахме споразумение с ръководството на Централен кооперативен съюз (ЦКС) крайните продукти на "Ел Би Булгарикум" да започнат поетапно да влизат в тяхната магазинна мрежа”. Това заяви в студито на "Здравей, България" по NOVA изпълнителният директор на държавната млечна компания Владимир Русев. Оттам предлагат на крайните си клиенти краве сирене за 12,90 лв./кг. и кашкавал за 15,90 лв./кг. И още – 2,55 лв. за прясно мляко 1л. (2% масленост) и 2,65 лв. за 1л. (3,6% масленост). Цената на киселото мляко ще е на 1,05 за 2 % и 1,20 лв. за 3,6% по БДС.

„След редица предприети действия от нашите експерти, достигнахме до оптимизиране на някои от доставките на суровини, материали и услуги, както и на оптимизиране на някои от вътрешните ни процеси. Това даде възможност да намалим цените във фирмените си магазини. Оборотът ни се качи двойни. Започнахме да търсим варианти да достигнем до по-широк кръг от потребители, не само в София”, допълни още Русев.

Изпълнителният директор на държавната млечна компания посочи още, че по-евтините цени не означават по-ниско качество. Той допълни още, че ще преговарят и с големите вериги магазини.


#кашкавал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"