Шиниъд О’Конър се омъжва за четвърти път

Шиниъд О’Конър се омъжва за четвърти път
Снимка: listofcelebs.blogspot.com
A A+ A++ A

Британската певица Шиниъд О'Конър ще се омъжи за своя приятел Бари Херидж, като това ще бъде четвъртият й брак.

Изпълнителката обяви предстоящата на 8 декември сватба на официалния си уебсайт, където пише, че церемонията ще се състои на „неизвестно място“.

Това ще бъде четвъртият брак на Шиниъд. Преди това тя беше омъжена за продуцента Джон Рейнолдс, журналиста Никълъс Сомърлед и Стив Кууни, като с последния се разведе по-рано тази година.

Обявяването на венчавката идва само четири месеца след като певицата публикува в блога на своя уебсайт състоянието на своя сексуален живот и какво търси в един мъж, припомня сайтът NME.com.

„Той трябва да е не по-млад от 44 години. Трябва да работи. Нямам претенции какво точно, но онези, които поставят скоби на автомобили, могат да не се кандидатират. Да не си боядисва косата“, гласеше съобщението на певицата.

През август изпълнителката започна да търси секспартньори по интернет, като публикува своите изисквания за това какъв трябва да е кандидатът – да е „сладък и гладен за секс“, в никакъв случай да не се казва Брайън или Найджъл, „достатъчно сляп, за да ме мисли за възхитителна“, като стана ясно, че ако сред кандидатите са Робърт Дауни-младши или някой ръгбист, то те ще се ползват с предимство.

През септември тя публикува и серия от съобщения в „Туитър“, от които ставаше ясно, че обмисля самоубийство, като казваше, че иска да отиде в рая, както и че е потърсила помощ от психиатър.

#Шиниъд О'Конър #Бари Херидж #брак #сватба #церемония #венчавка #певица #продуцент #Джон Рейнолдс #журналист #Стив Кууни #Робърт Дауни-младши #Туитър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"