Гибона се връща в България! Радостта на народа води и новата си жена у нас

Гибона се връща в България!  Радостта на народа води и новата си жена у нас
Фейсбук
A A+ A++ A

Легендата на "Левски" Божидар Искренов се завърна в България. Бившият нападател направи това заради новата си съпруга Сиа, пише "България Днес".

Бракът на двамата изненада всички в началото на годината, тъй като никой не беше разбрал за връзката им. Че са се оженили, стана ясно в края на януари. Тогава се появиха снимки от медения месец на Гибона и Сиа в Тайланд. На кадрите там се виждаше, че футболната легенда отново е надянал брачната халка.

Според запознати Искренов и Сиа са се запознали миналото лято, когато ветеранът се бе прибрал от Америка. Връзката им се е развила главоломно и двамата вече са женени. Заради Сиа, която има доста добра кариера в голяма верига хипермаркети в България, легендарният футболист избра отново да се установи в родината. След завръщането им от медения месец двамата живеят в София. Не пропускат възможност да се видят и забавляват с приятели.

Легендата срещна отново любовта на 60
Легендата срещна отново любовта на 60

Така Гиби се отказа от шофирането на юбер такси, с което се издържаше в Америка. Бившето футболно величие въртеше волана от сутрин до вечер. С това Гиби изкарвал прилични пари и сам определял работното си време. Беше се установил в Далас.

Искренов с приятел на рождения ден на жена си
Искренов с приятел на рождения ден на жена си

"Перфектно се чувствам в Щатите. Имам и американски паспорт. Радвам се на внуците. Всичко е супер в Америка! Изобщо не се срамувам от професията си. Срамна работа няма. Карам си като пич, добре съм, работя си. Аз съм си шеф, никой не ми виси на главата", споделяше Искренов. Открил отново любовта на 60 години обаче, легендата избра да се прибере в родината.

Гиби и Сиа по време на медения им месец в Тайланд
Гиби и Сиа по време на медения им месец в Тайланд

За Искренов бракът с чаровната Сиа е трети поред. Първият е с майката на децата му Алина. Тя е бивша стюардеса и преди години беше смятана за една от най-красивите българки. Вторият брак на Искренов беше с ексгимнастичката Кремена. Бракът им не издържа дълго, а след развода Гиби замина за Америка. Там известно време живя при бившата си жена Алина.

Снимки: Фейсбук

#Божидар Искренов – Гибона.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »